1 månads kontroll

Va vi på idag med Anton. Han börjar bli knubbig, 4890 gram och 57 cm lång. Allt verkade bara bra, skönt det!
Sen åkte vi till Marieberg för att handla lite presenter. Sedan vidare mot toys´rus för att inhandla saker till Kevins nya rum. Blev en del om man säger så, spindelmannen tema kör vi på i hans rum.

Nu är vi hemma. Pappa och bror är här och hjälper Lukas att skruva ner och isär stora möbler. Jag tänkte laga lite mat medans Anton sover. Blir fullkornspasta med korv, nyttig ^^

Är lite smått irriterad på svenska sjukvården, eller aa bvc bla men det tar vi en annan dag, det kommer lösa sig iaf och det är huvudsaken!

Tisdag

Packar, packar och packar. Eller nää jag och barnen packar väl inte ihjäl oss direkt:) den lille sover och den store leker med min bror. Men nu är det nära, snart flyttar vi. Som Kevin säger, "jag ska flytta till hus, få egen park."  Och han får äntligen börja på dagis igen, tror han längtar rätt mycket faktiskt så mycket energi som den ungen har:) Men det har varit väldigt mysigt att vara hemma med båda mina grabbar. I början märkte man på Kevin att han blev avundsjuk på Anton men nu är det som de har varit bröder hela livet, fast det kan man ju säga att de varit också:P Han hjälper till med lillebror såå bra, ger honom nappen när han är ledsen, han gungar på babysittern eller bilstolen när han sitter där i och ibland ska han hjälpa till att byta blöja med.

Nu ska vi snart äta lunch, blir soppa.  Sen ut och gå en promenad innan Lukas slutar jobba.

När jag lärt mig lite mer om bloggen kan ni kanske vänta er lite mer avancerad skrivning med bilder om ni har tur^^


Taaack

Viktor! Nu börjar det likna nåt;)
Ne nu ska jag gå och sussa, barnen sover för läänge sen. Godnatt

RSS 2.0