Helgen i några bilder

Ingen kan väl undgått att helgen varit bokstavligt talat strålande?! Därför får ni se våra dagar i några bilder. För helt underbart har vi haft det:-)



Skönast i halvskuggan:-)


Kevin med morbror.


Ja, det blev premiärbadet för hans del:-)


Myser med mormor.


Busar på brorsans rum som vanligt.


Med farmor och farfar på sjökrogen.


Jag, farmor och pojkarna.


Anton med farmor och lite farfar.

I Lördags blev det en heldag vid mormor och morfars husvagn. Idag blev det först ett kyrkligt besök för att hämta Antons dopgåva. Sedan vidare för att möta upp farmor och farfar för att äta middag.

Solsken

Blev Stadsparken idag igen. Eftersom Kevin älskar att vara ute och leka så tänker jag inte vara en trist morsa som håller honom inne en sån fin dag som denna. Vi drog iväg vid 10. Hann att gå över till stora holmen med och pojkarna hade jätteroligt! Anton somnade på slutet. Sen kom Lukas och hämtade oss efter jobbet.


Imorgon ska vi bättra på brännan uppe vid mammas och pappas husvagn. Kevin hängde med dem dit upp idag. Man märkte direkt skillnad på Anton hur tråkigt allt blev när storebror åkte ifrån honom<3  Finns inget bättre än att se dem leka tillsammans. Och så fint också, Kevin kan bli arg på Anton ibland när han förstör för honom men han slår honom aldrig. Han vet att man inte slår lillebror. 

Har ju som sagt namnsdag idag. Fick väärldens största blombukett av mina pojkar. Såå fin den är. De skämmer bort mig:-)

Nu rundar vi av för lite måling av tånaglarna:-)


Dåligt med bilder på sistonde så här slänger jag upp några nya!




Tur att vi har en till motorcykel står uppe på vinden, annars finns det risk för fight i framtiden:-)




Kevin och morfar.


Som vanligt är han ute på en busrunda...

...tills han helt enkelt tröttnar.


 


Våran tredje son:-) Vi brukar fråga oss vem som älskar gröt mest, Anton eller Zack?



 


Tisdag

Igår blev det stadsparken med pojkarna och Jenny samt hennes 3 pojkar, vilket grabbgäng, och sen ja vi två morsor också:-) Vilket fantastiskt väder vi hade! Men som vanligt är jag ju aldrig nöjd och det blev alldeles för varmt att gå men väl därborta njöt vi av solen. Kevin blev typ brun direkt den rackarungen:-)  Svårt ännu att se vem lillebror har fått sitt pigment av eftersom han inte solat så värst mycket än:-) Jag tyckte själv jag var rätt blek men ändå har jag fått många kommentarer om att jag är brun, det tackar man för!

Lukas har fått för sig att han ska plantera jordgubbar och tomater på balkongen. Jag bytte snabbt ut tomater mot smultron och vi blev överens:-) Det tråkigaste med att vilja ha massa blommor och grönt ute på balkongen är ju att det rivs ner eller kraffsas i av lillherrn. Tillomed så smakar han på det mesta.

Det tjatas om grillparty hos oss av en viss Fia:-) Snart får jag sluta vara tråkkärring och ansluta med vännerna för lite partaj! Har inte vart ute en endaste gång sen Anton föddes. Är jag hönsig eller bara korkad?:-)  


I eftermiddag blir det simning. Någon som vill joina?:-) Men nu först blir det en promenix med barn och vovve.


Måndag

Fy satan vad skönt med måndag igen. Långhelger blir lätt sega. Gillar veckorna då jag har mina egna rutiner och Lukas jobbar under dagen:-) Sen kommer han hem och vi hjälps åt med allt. Men ibland smyger han iväg på fotbollsmatcher på vardagarna och blir som en liten pojke på nytt:-) Idag är en sån dag, Ösk-brommapojkarna. Kevin brukar ju vara med pappa på matcher men idag blir det för sent då det är dagis imorn som gäller.

Igår blev det lek och buslandet i ungefär 2 timmar. Kevin är ju vild som vanligt och uppskattar det där stället till max. Anton var i bebishörnan och härjade runt. Sen kan lillebror stå själv nu yttepytte korta stunder och det ser jättesött ut:-) Självklart är han inte alltför stadig, men han tror ju det:-)

På Onsdag kommer farmor och farfar hem från Thai kl 12 på dagen. Kl 13 ska vi tydligen infinna oss på plats hemma hos dem:-) 


Blir nog en sväng till stadsparken idag. Tycker det är viktigt att vara ute och leka med barnen ofta. Vem vill sitta inne en hel dag eller sitta fastspänd i vagnen när man traskar runt på stan? Inte mina ungar iallafall. Men ibland blir det tyvärr sådanna dagar när ärenden måste göras eller när det är pissväder ute. Sen att jag gillar att gå på stan hör inte hit :-)  Har många fina lekparker här där vi bor men går vi iväg någonstans får ju jag samtidigt min promenad :-)

Vart ska man åka i sommar? Vi funderar på Öland eller Gotland.

Nu har jag absolut inte tid längre! Pojkarna leker för fullt och jag tänker joina dem:-)


Resultatet

Nu har äntligen pojkarna fått varsitt prinsrum, så snuttigullipluttitnuttit! Eller inte!! Här kör vi med råcoola pojkrum istället:-)




Antons






Kevins
Svårt att bara se i bilder. Men det blev jättebra iallafall.

Utvilad?

Igår somnade Anton rätt sent, kl 22.00. Kevin sov sedan länge tillbaka. Imorse vaknade Anton 9, jo tack för den sömnen lille bebis:-) Och dessutom sover han sig igenom natten lång, så ja, vi är nöjda nu och berömmer honom för att han sover så bra, knäppa vi är, jag vet :-) Inte behöver vi gå upp tusen gånger om nätterna för att ge honom nappen eftersom han inte ens tar napp, enkelt:-)  Däremot tar mina tuttar stryk då han inte ammar på typ aslänge, men jag hoppas att mjölken sinar mer och mer. Men jag känner mej otroligt stolt som kan amma min stora bebis, ända sen födseln har han ätit och vuxit av mig, migmigmig.

Nu ska vi gå uppåt stan coh köpa med La baguette till mina föräldrar+bror och Lukas. Sen traskar vi mot norr där Lukas kommer och hämtar oss och så åker vi till Kevins dagis på utvecklingssamtal:-) Jo visst har han utvecklats, det märks:-)  Tror det har varit många fördelar för honom att ha gått med 3-5 åringar sedan han var 2 år och 3 månader, slippa småttingarna som inte kan prata, haha :-) Och till hösten byter han troligtvis dagis. Sedan börjar lillebror nästa vår. Vad ska jag göra då? Jobba? plugga? föda? Föda stryker vi på en gång nu för ett par år frammåt iaf:-)

Ojoj nu ringde Sofia och sa att vi skulle komma till barnens dag i Stora mellösa, så dit åker vi när Kevin slutar dagis kl 13:-)



Ummhmm

Kanske att jag börjar småblogga lite igen. Om tiden och lusten finns där. Dagarna är ju ändå fullspäckade med liite andra things to do. Men visst händer det mycket intressanta saker titt som tätt. Nu är två stycken 7.or här i husen sålda. Någon som är sugen på den tredje och sista 7.an? :-) 

Är ju iallafall roligt att visa biler på mina pojkar och sen även på lite andra inköp man gör då och då. Och det roligaste av allt är ju att jag kan börja köpa mer och mer likadana kläder till pojkarna eftersom Anton börjar växa till sig nu:-)  Han ställer sig mot allt och har tom släppt taget ett par gånger.

Var och åt på Sjökrogen i Katrinelund igår- gott som alltid och rekomenderas.

I veckan ska vi förmodligen ta syskonkort på barnen och 8månaders kort på Anton. Om jag skulle få bestämma skulle alla väggar här hemma prydas med stora fotografier på dem:-) Men jag måste behärska mig.


Dags att fortsätta städa lägenheten i detta ruttna väder. Ända plusset med dåligt väder är väl att hemmet är rent och snyggt för att man har tid att vara inne och städa varvat med lek och bus. Men ibland passar jag på att dricka lite kääff när barnen leker ensamma på Kevins rum som bara går bättre och bättre:-)


RSS 2.0