Wonderful

Resan blev totalt lyckad! Vi åkte ner mot Göteborg strax efter 9 på Tisdagen. Checkade in på Hotel Gothia Towers ca 12.30. Som vanligt ett helt fantastisk hotell, Göteborgs bästa absolut:-) När vi lämnat grejjerna på rummet drog vi direkt ner till Liseberg. Blev lite smått besvikna när vi såg hur jäkla mycket folk som skulle trängas där inne samtidigt som oss. Väntetiden till vissa karuseller uppgick till nästan 1 timme. Vi åkte allt som vi ville och hann med det vi tänkt oss ändå. Vann två gigantiska ankor, en till varje son:-) Sen köpte vi lite småkraffs också.

Det som kanske var det mest coola och oförutsägbara var när jag stog öga mot öga med Karl-Einar Häckner. Han är en av mina absoluta idoler sen länge tillbaka. Vi stog och pratade en stund och jag fick ta lite kort. Sen tog Lukas ett kort på mig och Häckner tillsammans, jag var helt extas efteråt och Lukas bara skrattade och skakade på huvudet. Men han var jätteglad för min skull och erkände själv att han tycker att han var rätt så bra uppe på scenen trots allt! Ja, han är ju bäst!

Vi drog tillbaka till hotellrummet när Liseberg stängde. Satt och pratade och tittade lite på utsikten från vårat fönster 22 våningar upp. Nästan så att jag fick lite svindel.

På Onsmorgonen efter frukosten checkade vi ut. Gick till disken för att hämta ut våra bilnycklar eftersom hotellpersonalen skulle ha kört fram bilen till 08.30. Vi frågade efter nyckeln för att gå ut till bilen. Det tar 5-10 minuter att ta fram den, säger killen då. Eller hade ni beställt tid till 08.30? Jaaa, svarar både jag och Lukas i kör. Aha okej, då tar det max 2 minuter, svarar killen då. Snacka om att rätta till ett misstag snabbt:-)

Åkte färjan över till Danmark. Tog mig en smirnoff ice då medan Lukas drack cola eftersom han körde:-) Snart 2 år sedan min kropp smakade på alkohol. Gick runt lite på taxfreen och hittade lite smycken. Sen satt vi och drack kaffe större delen av tiden och bara kopplade av. Dock hann vi med att spela bort en del på enarmade banditen också. Jaja det hör väl till.


Hade en timme på oss i Danmark så vi strosade runt lite och handla lite danska barnkläder. Väl tillbaka på färjan satte vi oss och käkare fjordlax, fy fasen vad mumsigt det var. Gick ner till taxfreen för att köpa med lite godis till Kevin och alkohol till mina päron+ bror. Sen köpte Lukas öl med. Satte oss sedan i varsin asskön fåtölj och slumrade till en sväng vilket var asskönt.

Men gud vad man saknade grabbarna bara på att vara borta över natten. Nästa gång vi åker iväg får dem allt följa med:-) Tänkte oss kanske att göra en resa till Göteborg eller Danmark igen senare i sommar. Kevin skulle absolut gilla båtresan, så himla mycket barn som var med och så mycket skoj det fanns ombord- Verkligen barnanpassat!

När vi kom hem var Kevin vaken medan lillebror hande somnat. Jag var tvungen att sätta mig och pumpa det första jag gjorde. Hade så himla ont i tuttarna. Nog visste jag att det fanns mjölk kvar men inte mycket! Tur att den lille ammade imorse:-)

Bilder kommer absolut in snart! Tänk vad mycket skoj man kan ha på så kort tid. Och Lukas var världsbäst på att köra nere i Göteborg, inte alls lika rörigt som Stockholm, trots alla spårvagnar:-)

Ha en fortsatt trevlig dag!


Ett steg

Glömde ju berätta att Anton tog sitt första steg i Fredags (17e) bakåt! Han stog ute på balkongen medan jag och Sofia satt inne i soffan och tittade på honom och vips, ett steg bakåt! Jag blev så stolt, vad annars :-) Dags att ta första steget framåt nu också gubben:-)

Vilken dag!

Detta är nog den bästa födelsedagen Kevin haft. Eller iallafall den han har förstått mest av:-) Han han varit helt överlycklig hela dagen. Först öppnade han paketen från oss på förmiddagen och tyckte allt var såå bra :-) Sedan busade vi alla 4 innan det var dags för middagsvila. Vid 15.00 kom alla andra gäster, och det blev verkligen fullt hus så det heter duga! Blev hiskeligt mycket presenter. Nästan för många? Okej, Kevin kanske inte tyckte det, men jag:-)

Anton som endast hade vilat i 45 minuter på förmiddagen däckade i mitt knä efter ett par timmar av kalaset. Då slängde han in handduken så att säga som vissa sa :-) Tack alla ni dom kom, jag tror allt att ni hade lika trevligt som vi! Blev mycket tjejsnack också med mina underbara. Älskart! Mijas kille kom även förbi en sväng på slutet, så nu när jag vet vem du hålls med så kan jag sova gott om natten:-) 

Nu ser vi fram emot Göteborg. Gud vad jag tjatar om den resan då, men det känns lite extra lyxigt då jag och Lukas inte vart iväg dit ner ensamma sen vi var 19. Annars tar vi ju med oss våra små troll vart vi än ska typ:-) Så det ska vara ju!


En av mina bästa vänner och Kevins gudmor har även skaffat blogg nu- www.maryis.blogg.se/ Och inte bara det, hon flyttar snart tillbaka hem igen- lycklig, jaag!  Nu väntar jag på samtal från Fiaälskling om hur dem ska göra på Tisdag.

Kevin tackar även till alla gratulationer idag:-) Så känn er träffade när ni får en slängpuss från honom:-)

Puss på alla mina vänner!


Kevin 3 år!

Idag fyller våran stora grabb 3 år! Blir kalas för hela slanten idag! Och han är redan helt uppe i varv:-) Lillebror leker med alla presentsnören. Grattis världens bästa 3 åring!


Helgen

Igår tog jag mig en middagslur på 3 timmar! Jag hade ont i huvudet och var hur trött som helst. När jag vaknade var jag rätt så seg. Min bror och Fialotta kom hit på kaffe och bus med barnen. Fia stannade även på tacos. Undra vem som var segast under kvällen, hon eller jag?:-)

När Anton har haft sin middagslur ska vi åka och fixa en massa inför Kevins 3 årsdag! Han ser fram emot den jättemycket. Nu sitter han här brevid mig och äter syltlök. Han och Lukas kan äta det som godis medans jag nästan spyr av bara lukten.

Sen tänkte vi städa lite här hemma så inte släkten tror att de kommit hem till de 4 små grisarna:-) Måste plantera om en blomma på balkongen med då den blev helt vattenfylld när det regnade i förra veckan! Inglasning nästa, ja tack!

Måste även införskaffa mig ett nytt torrschampo. Finns inte en chans att jag skulle duscha håret oftare än max varannan dag, helst var tredje! Det sliter ju på det stackars håret som inte alls blir lika skitigt som själva kroppen som man borde duscha av varje dag i mitt tycke. Anton måste föressten bada så fort han vaknar för jag råkade spilla några droppar kallt kaffe i hans lilla hår:-) När jag dricker varmt kaffe får han absolut inte klänga på mig alls!

Ha en fin dag!


Onsdag

Onsdagen spenderades på stan med min kusin Anna och kidsen. Hon köpte födelsedagspresent till Kevin samt en födelsepresent till Anton? Bärre sent än aldrig Anna:-) (Ja, han föddes för över 10 månader sen) Och Anna sa bestämt att Kevin allt fick kläder när han föddes och att det skulle vara lika för Anton. Jättefina kläder blev det! Sen drog vi hem till mormor och käkade samt drack kaffe och åt en hel del bullar och kakor:-) Kevin klämde sig mellan 2 klossar så han började blöda. Vettesjutton hur han lyckades, men lyckdes gjorde han ju tydligen!

Nästa Tisdag drar jag och Lukas ner till Göteborg och Liseberg:-) På kvällen tänkte vi strosa runt på Avenyn. På Onsdagen blir det en tripp till Danmark med lite taxfreeshopping och shopping i danska affärer. Sen har vi nog saknat ihjäl oss efter ungarna så då drar vi hemmåt. Man måste ju försöka hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Vi har iaf inte tänkt att lata oss allt för mycket:-)

Men något vi aldrig mer kommer att göra när vi kommer till hotellet är att äta på deras Skyrestaurang. Sist vi var där tittade vi på menyn och det billigaste för två personer var nån helskum maträtt för typ 2000 spänn. Och till allt serverades bara vin! Det kostade tom 30 kr för att hämta sin jacka som man var tvungen att hänga in! Vi beställde in pizza till rummet istället. Ena pizzan var det bara tomater och ruccola på. Fy sjutton vad vi skrattade åt allt kul som hände. Vilka minnen. Sen var vi även för små för att åka till Danmark sist vi var där. Det var en Fredag och åldersgränsen var 20. Vi var 19 då. Nu har vi ju iaf åldern inne får vi hoppas:-)

Anton har ändrat lite på sina sovrutiner så han vaknar jämt runt 7 och vill gå upp. Bara att se glad ut och hinka i sig kaffe:-) Har aldrig haft några problem att gå upp på morgonen men det är ju just det där att dra bort täcket från kroppen och sätta ner fötterna på ett kallt golv. Sängen är ju alltid som skönast när man inte längre har tid att ligga kvar.

GodnattOchSovGott!

El Stockholmo

Stockholm igår var jätteroligt! Vi började dagen med en fika inne på Hava Java som vanligt:-) Sen ut på stan för att springa runt i var och varannan affär. Hittade inte alls så mycke udda barnklädesaffärer faktiskt.

Mamma ville gå in på Nk så det gjorde vi. Letade på barnkläderna där bara för att titta på vad man inte har råd med :-) Fy sjutton vad häftiga kläder asså. Små små Armanibodysar för ca 500 spänn, som hittat:-) inget jag skulle köpa men ändå roligt att titta på alla minismå kläder i alla dess märken. Där inne strosade Stockholms överklassmorsor omkring med sina flotta barnvagnar:-) Jag köpte med mig varsin Tommy Hilfigher tröja till pojkarna och en mössa som det står Armani Baby på till Anton. Mycket rea hade dom faktiskt. Hela Lundmyr of sweden kollektionen var det halva priset på, så hade jag varit gravid nu skulle jag köpt med mig massor av dessa söta bebiskläder:-)

 När kvinnan som stod före mig i kön skulle betala började kassörskan slå in och frågade samtidigt lite halvdrygt- Är allt på rea eller? Frågar man något sånt? Haha ja på nk gör man tydligen det! Sen när det var min tur att betala frågade hon- Har du Nk-kort? Haha jo tjena, jag är ju stammis här tänkte jag, men sa vänligt nej.

Vi strosade vidare mot gamla stan och gick in i alla möjliga souvernir affärer. Och käkade på Michelangelo. Det stället hade tydligen morsan ätit på när hon varit i Stockholm med sin klass för ungefär 30 år sen:-) Inte den nyaste restaurangen om man säger så, men har nog aldrig ätit så god lassagne som där. Rekomenderas.

Var hemma igen vid 20.30. Lukas fick öppna lite presenter och barnen fick varsin leksak. Kevin fyller ju på Söndag så ville inte att han skulle få öppna allt redan igår, det får allt vänta!






Såhär ser vagnen ut som någon ville att jag skulle visa:-) Vi har tagit bort sufletten där fram då den inte är helt nödvändig för Kevvan. Dessutom ser Anton som oftast sitter bak mycket mer frammåt då:-)

Seger

Äntligen Ösk! Tack för den segern. Välbehövligt! Kiddosarna sover nu efter att vi har tittat på matchen via datorn. Så vi har haft mormor, morfar och Ronnie här på en fotbollskväll:-)

Idag körde vi med nya vagnen uppe på stan för första gången. Det gick nog inte förbi en endaste människa som inte stirrade eller sa något och pekade:-) Vagnen är ju en aning sällsynt än men snart kommer den nog vara råpoppis:-) Jag är helnöjd, kan ju gå runt i alla affärer utan att det blir för trångt någonstans. Inget bök alltså:-) Eftersom man sitter bakom varandra i vagnen så ser båda lika bra vart dem än sitter. Det är alltså inget "över och under" Så pojkarna varvar med att sitta fram eller bak- och verkar rätt nöjda:-) Är barnen nöjda, ja då är jag mer än nöjd:-) 

Sanna vänner växer inte på träd. Man får helt enkelt rensa bort ogräset i rabatten för att hitta de ljuvligaste blommorna.

Godnattochsovgott.


Neerd

Har jag gått och blivit värsta bloggnörden nu eller? Har ju faktiskt uppdaterat varje dag nu i snart en vecka:-) Vågen!

Har sålt våran syskonvagn. Köpte ju som sagt en ny syskonvagn för några dagar sedan och man kan ju inte spara på varenda vagn även om jag helst skulle vilja rama in alla vagnar och hänga på väggen som ett minne:-) Likaså skulle jag vilja stoppa ner pojkarna i varsin byxficka så att de kunde vara med mig jämt:-) Jag brukar fråga Lukas varje kväll när vi ska sova om vi kanske ska hämta in barnen till oss bara för att det är så mysigt att ligga brevid en liten knubbig kropp men han säger bara neeeeej (han ligger ju brevid en knubbig kropp hela nätterna ändå så- mig- Lyllos honom:-)

Åhh, nu kom Kevin och ville kramas jättehårt med mig sa han:-) Äkta kärlek <3  Försöker lära Anton att pussas med nu, blir mest slempussar med öppen mun- Finns det några mer äkta pussar än en puss från en bebis?

GodnattPuss Till Alla Fina Människor.

Kväller

Nu sitter han där igen med sitt tv-spel och svär tyst:-) Jag har liksom blivit som ett andrahandsval. Man tackar :-) Lillgrabben sover medans den store sitter här brevid mig och äter en riskaka. Undra vem som tar morgonpasset imorgonbitti och vem som tänker dra täcket över huvudet? :-) Tror det blir rättvisast om jag går upp eftersom Lukas har jobbat hela veckan och gått upp runt 6 varje morgon. Var år och dar sen vi andra gick upp före 8 typ.

Är supertrött nu så kanske dags att börja tänka på refrängen? Morgondagen är ju som sagt oplanerad. När hände det senast att vi kanske kan få lite lugn och ro nån dag:-) Tycker helgerna ibland går ut på att hinna göra så mycket som möjligt på så kortast tid som möjligt. Varför är vi Svenskar så jävla stressade jämt för?

Till Mina Vänner, Jag tycker om er jättemycket! Man ska vara glada för varandras lycka! Ingen är perfekt men alla duger precis som dem är! Och vänner är till för att man ska kunna lita på dem.


Nu tar vi helg!

Barnen sover och Lukas spelar ett nytt tv-spel som han köpte igår, jag låter han spela det i några dagar så tröttnar han sen:-) Jävla skit och jag fattar iallafall inget sitter han här nu och säger och suckar djupt samtidigt som han tittar på mig med en sur min. Han är så koncentrerad.

Helgen blir ovanligt lugn som det ser ut just nu. Måste spara lite pengar eftersom jag och mamma åker till Stockholm för shopping på Tisdag:-) Sånt gör vi varje vår men nu blev det lite förskjutet till sommaren. Bättre sent än aldrig. En mysig mamma-dotter-dag!

Så mycket falskhet bor det här, den man förlorar vinner en annan, så håll i vännen som du har kär, nanananana........

På återséende!

Trevlig Dag

Fullt hus hos oss hela dagen! Angelica och Sofia med sina döttrar, sen mina vilddjur också:-) Var jäkligt trevligt och fick veta lite småroliga saker om mig som inte alls är sanna:-) Inte fan brukar jag ligga naken på typ första dejten:-) Jag säger ju det, sanningen kommer alltid fram tillslut, Örebro är helt enkelt för litet. Alla känner fan alla. Angelica provsmakade vårat omtalade kaffe också, hon verkade nöjd efteråt. Skönt tänkte jag för annars hade jag ju lurat hit henne helt i onödan:-)

När lägenheten i stort sett ekade tom igen sov vi hela familjen i närmre 2 timmar-riktigt skönt! Sen åkte vi och handlade mat och nya blommor till vardagsrummet. Sen hem och käkade den himla mumsiga gurksoppan som farmor hade lagat åt oss igår:-)

Imorgon ska vi hem till Jenny+ pojkarna och leka. Skulle visst regna hela jäkla sketna dagen också :-(  Får se om jag tar den nya vagnen så båda kan sitta eller om Kevin allt får stå hela vägen- han gillar ju vilket som! Huvudsaken han slipper gå hela vägen så är han nöjd:-)

GodnattPuss


Måndagkväll

Köpte den där acta graco vagnen idag:-) Tycker om den just nu så hoppas det håller i sig. Smidig, svängbara hjul(som är ett måste), smal, liten ihopfälld, fullt liggläge på den bakre delen, den andra har viloläge. Dock är den lite längre än andra vagnar men inget överdrivet:-) Inte bred och klumpig iaf och det är huvudsaken. Ska sälja syskonvagnen city cerox 360om någon är intresserad:-)

Imorgon bär det nog av till Mathilda och Fabian. Kevin ska till farmor har dem 2 bestämt :-) Måste träffa Fialotta med nu under hennes semster men fick höra idag att hon ska in och jobba imorn ändå, knäppfia:-) På din semester, nu ska jag
allt våldgästa dina och Nats vinkvällar:-) Med eller utan barn så ska vi allt snacka lite skit:-)

En sak till innan jag ska gå och sussa... Mia jag saknar diiig! Nu får vi göra ord till handling och ses. Vi kan racea hem till dig med vettu, när du minst anar det står vi där som gubben i lådan:-)

PussTillEr

Söndag

Vi drog ut till farmor och farfar och käkade god mat. Farfar hade köpt nån slags babymonitor  till oss så man kan se barnen när de ligger och sover i sina rum. Rätt onödig men en rolig pryl och farfar var helstolt när han visade den:-) Kanske kan komma till användning nån gång, vem vet:-)

Sen åkte vi ut till Marieberg en stund och kollade runt lite. Pojkarna sov nästan hela tiden så Jag och Lukas strosade runt i lugnan ro:-) Anton fick ett par sandaler fast han inte ens kan gå än men va fan det var på rea+ att dem blinkade så det var häftigt:-) Kevin köpte spindelmannen boxershorts. Jag en klänning och Lukas halva Hemtex typ. Han ville förnya lite sa han. Jag tycker om när han är mån om hur det ser ut hemma hos oss. Jag berömmer honom alltid för att han oftast är väldigt hjälpsam både med pojkarna och hemmet+ att han sköter ett jobb. Min duktiga Lukas. Fast det är ju hans skyldighet att ta hand om våra barn nästan lika mycket som jag, ellerhur:-)

I veckan ska vi passa på att leka med mammakompisar och deras barn så mycket vi bara orkar:-) Hoppas bara dagarna vi preleminärbokat passar alla inblandade:-)

Ösk spelade oavgjort mot Aik. Helt okej får man väl säga.

Och glöm inte bort- Think outside the box:-)



Trött!

Idag drog jag och kiddosarna hem till Mathilda och Fabian. Var år och dar sen vi lekte typ och det var jätteroligt! En mer rak och ärlig människa får man fan leta efter, det gillas! Hon var barnvakt åt lilla söta Molly som bara är några veckor äldre än Anton. Vi började fundera på varför vi inte ses oftare? Nu bor ni ju i stan igen säger Mathilda glatt:-) Och absolut ska vi ses mer nu. Sen åkte vi hem och vilade hela högen i närmre 2 timmar!

Vid 7tiden drog vi iväg på 45 års festen. Alla mina killar badade i deras pool. Jag drack pyttelite vin för första gången på närmre 2 år! Det var tydligen något nytt väldigt gott rosévin som hade rekomenderats överallt- jaha tänkte jag, jag kan absolut ingenting om viner, gott var det-men starkt. Kanske jag som inte är van att dricka något starkare än typ cola? :-) Får allt ta och fråga min vinexpert och bästa vän Maria hur många stjärnor detta vin borde få:-)

Imorgon är det fotboll som gäller. Ösk har premiärmatchen efter sommaruppehållet. Är tänkt att Kevvan ska hänga med men nu säger han att han hellre vill vara hemma och leka med mormor:-) Var nästan en vecka sen de sågs och det är låång tid för mina barn. Mormor, morfar och farmor, farfar är dem bästa- ställer jämt upp om det är något och tom nästan tvingar oss ibland att komma över med barnen:-) Känns jätteskönt att de har en så bra relation redan i tidig ålder!

Hittade föressten mycket kläder på Mega i Fredags. Finns ju jättemycket fina Name It plagg. Så ser ni några ungar med sunkiga kläder så är det mina:-) Vissa säger ju att Mega är en pinsam affär att handla i, så om de skulle köpa något där skulle dem inte berätta att det var just därifrån. Skitlöjligt. Astöntigt. Störtfånigt.

PussKram


Galen man

Lukas är lite smått galen. Drog iväg till Swedol för att införskaffa sig en ny stor jäkla Ac. Våran gamla har vi lånat ut till min bror så enligt honom var det ju lika bra att köpa en ny:-) Fast fasen vad det blåser kallt och den kyler ner nästan hela lägenheten- man tackar!

Idag fick jag chansen att spy galla på vissa i min omgivning till Fialotta, så skönt att prata av sig med henne, hon är varken falsk eller dömer ut en! Dessutom min ena sons gudmor-bästaste. 

När kidsen vaknar drar vi nog ut till Ikea. Vill köpa mig ett litet korgbord som passar till korgstolen på balkongen. Sa till Lukas att jag tänkte ligga där ute med en bra bok och ett stort glas vatten så fort jag får chansen. Svaret blev, vadå ska du vänta tills grabbarna är typ 14 eller?:-) Fast det är rätt så sant, hur ofta hinner man ta en liten paus från barnen? Eller hur ofta vill man ens det? Vi får ha picknick vid korgstolen och det blivande bordet hela högen istället. Kevin har ju dessutom sommarlov nu ända tills i slutet på Augusti, så full rulle här hemma kommer det allt bli.

Vill åka till Mega också- stan har ju haft samma kläder nu typ hela våren och sommaren,kommer aldrig in något nytt i min smak till barnen,,jippie. Kanske man kan fynda lite på Mega då?

Läste en rätt rolig och eftertänksam mening- När man köper saker slösar man inte bort sina pengar man förflyttar bara sina tillgångar:-)

Ledsen för no pictures men orkar inte lägga i massor på denna dator, får snart tillbaka min söta lilla mini.

Jo man tackar

Fräsch och pigg, det var väldigt- Tack Nettan:-) Fast måste hålla med om att jag känner mej fräschare med en solbränna än blekfis som på vintern. Blir nog att åka och träffa Nettan och Liam på Lördag, får barnen leka. Tar bara mig med Kevvan då så får Anton lite pappamys med Lukas:-) Kan behövas då det jämt är jag som är hemma på dagarna och Lukas endast hinner träffa kidsen på eftermiddag och kvällarna. Men hur skulle det se ut om båda gick hemma? Då skulle nog en separation vara högst aktuell:-) Vi är som katt och råtta ibland. 
 
Poolen är fortfarande en helsuccé, det skvätter inte ner en endaste droppe till grannarna efter lite ändringar:-) Fast de sa under att det inte alls gjorde något om det droppade lite. Vi har bara snälla grannar än så länge :-)

På Lördagkväll ska vi på poolparty och 45års-fest:-) Kanske skulle jag ta mig ett glas vin då? Eller är det elakt mot Anton? Han som vill amma varje morgon... Och jag skulle ju iof kunna bli nykterist på heltid, jag gillart;-)

Nej en utgång snart har jag allt lovat mina tjejer! Men det måste planeras minst 2 veckor innan, hör du det Fialotta? :-)

Puss till alla mammor med fina barn:-)

Hästhagen

Idag blev det en tur till hästhagen med kidsen och min bror. Ronnie och Kevin badade konstant i nästan 2 timmar med avbrott för lite glass:-) Vad gör ni andra mammalediga mammor? :-)

Och en sak till, självklart kan båda könen leka med precis vad som helst, jag är emot att man könsfördelar men det tror jag nog de flesta förstår att jag mest är lite ironisk:-) Och nej Sofia, jag vill inte ha en liten prinsessa jag vill ha fina friska barn:-) Och nej möjligt att ingen annan skriver om det men man hör om det var och varannan dag= tröttsamt för jag tycker inte man ska disskutera levande varelser på det sättet! Så jag säger det nu en gång för alla, som kalsongmorsan sa till mig på ett så bra sätt, man är väl inte intresserad av vad barnen har för könsorgan mellan benen? Eller typ nåt i den stilen, det fick mig iaf att tänka efter och det var såå klokt sagt! Men skulle jag få en flicka någon gång vill jag att hon ska se ut som en liten Klara, hon är såå söt i sitt långa hår Ida:-) Dem var här och badade igår. Kevin och Klara hade så roligt tillsammans och skvätte vatten överallt:-)

Har fått förfrågan om att åka till Kumlasjön i helgen och det låter lockande:-) men vad blir det för väder? Skulle det inte vända nu och bli regn?


Oj, såg nu att kommentarerna jag fått idag försvann. Får försöka hitta dem eller så får ni skriva om så publiceras det självfallet:-)

RSS 2.0