Dagen idag

Pojkarna vilar middag. Anton är en gnällis eftersom han har extremt torra kinder. Så torra att det ser ut som om någon målat 2 runda ringar med knallrött läppstift mitt på kinderna, så synd om min lille bebis! Har smörjt med både locobase och mildison tills jag upptäckte att det blir ju faktiskt inte bättre, så nu öser jag bara på med babyolja istället:-) och tvättar såklart inte med våtservett eller någon form av vatten- uttorkande ju!


Pratade nyss med min gamla kompis Fredrik Lindgren. Var så länge sedan jag träffade honom så vi ska åka på speedwaytävling den 12 Maj i Kumla. Han reser ju världen över och tävlar och pendlar mellan sina 3 hem i Sverige, England och Polen. Kul för Kevin om inte annat att gå backstage och få pilla lite på hans speedwayhoj:-) Jag hoppas stenhårt på att Fredrik vinner VM i år. Just nu ligger han etta iallafall. Sen hoppas jag att ÖSK vinner allsvenskan med:-)

Idag ska Kevin ta sin sista twinrixspruta. Usch för att ge sina barn en massa nålstick, men det är ju för ett gott syfte iallafall. Anton måste snart med ta hepatit A -vaccination. B har han ju redan fått på Bvc. Sen ringer pappa och härjar om att barnen måste ha färdiga pass också ifall vi åker till Thailand redan i November istället, men absolut inget bestämt, så det är ju ingen panik än om man säger så.

Ska däremot sätta mig och skriva vykort så att Lukas och pappa kanske får en kräftfiskeplats i år igen och senaste datum för detta är på Torsdag- Det är verkligen en folkfest!  Senare ska vi åka och köpa tapeter till pojkarnas båda rum. Antons rum har inte ens några tapeter utan är bara målat vitt och i Kevins rum vet jag inte hur de tänkte när de valde tapeter- randiga beiga med i mina ögon inslag av grönt:-) Det får bli spiderman och cars istället...


Mitt barn med nerkräkad body men han är glad ändå:-)


Ja, alla sovställningar är ju godkända...

Söndag

Äntligen lite egentid, eller om man vill kalla det bloggtid:-) Hur som helst vad har hänt sen sist då? Var på stan med barnens farmor i Torsdags. Kevin fick en ny cykel då han inte längre kan hållas med att cykla på en liten trehjuling. Vi fikade två gånger under dagen. Sen handlade vi lite till, mest sommarkläder till grabbarna.

På Fredagen åkte vi och köpte nya blommor till köksfönstret, blev några orkidéer. Sedan käkade vi på Ikea och Anton bara gallskrek, han var så arg. Magknip eftersom han bara pruttade. Fy på mig som gav honom en halv banan dagen innan- klart han blir hård. Nu tänker jag mig mer för och ger honom bara 1/4 dels banan, det räcker gott och väl åt den lille mannen.
 
Vaknade på natten mot lördagen runt 4 och var pigg som fan och det första jag tänkte på då var att jag kanske ska gå upp och blogga lite? Blev nästan lite arg på mig själv hur jag mitt i natten när alla sover funderar på att gå upp för att blogga? Jag kände mig lite smått sjuk i huvudet efter den tanken...Jag är inte direkt besatt om man säger så.

På Lördagen drog vi till Factory Outlet för att handla. Lukas, Kevin och Anton köpte varsitt par skor medan jag hittade grymt snygga solglasögon. Sedan blev det lite annat småkraffs också. Sedan åt vi middag hos Lukas föräldrar och jag passade på att sola:-)

Föressten säger Anton tutte när han ser eller håller i just en tutte:-) tror inte direkt att han kanske fattar innebörden av att han säger tutte åt en tutte, men det låter himla gulligt iallafall:-)


Idag flydde jag och pojkarna hemifrån så Lukas kunde göra en storstädning. Rent och snyggt blev det. Han är händig min man:-)







Hur kul som helst när det finns likadana kläder till mina grabbar:-)


Nya vrålåket.


Mycket mer vårfräscht då de andra blommorna gjort sitt.


Outletfynd:-)


Ett par av mina nya rajban:-)


Bröderna brothers på ballekallen.



Onsdag

Dagen blev ju oväntat varm:-) Gick upp en sväng på stan med Anton. Köpte nya bodysar och byxor samt en luvtröja till Kevin inne på Zara som jag spanat på rätt länge nu och det var mer än halva priset på den, gissa om jag slog till:-)


Jag och pojkarna följde Lukas till Ösk-matchen i Måndags. På vägen dit var allt frid och fröjd. Där borta var det massor med poliser och det var ju såklart jättehäftigt enligt Kevvan. Han åt en korv med bröd medans vi stog och tittade runt i folkvimlet- Vilken folkfest alltså!  När vi skulle begé oss hemmåt började Anton att retas och jävlas med Kevin. Han satt och drog i hans jacka hela tiden och gapskrattade. Kevin var inte lika road utan blev jätteledsen och ville hellre gå hela vägen hem än att sitta brevid lillebror- syskonkärlek:-) Imorgon är det match igen! Heja ÖSK!

Imorgon ska jag och barnen på stan med barnens farmor. Sen i helgen ville hon ha med oss till Vingåkers factory outlet. Skynda fynda:-)


¨H6OB NBHGVVRJ 4EEEEEEER5EFCDSZWGGVnh l.,klkl, 6giukg hhhbnfr sB/Anton


Mina pojkar!

Inatt var alla mestadels sovande här hemma :-) Kevin sover hela nätter som vanligt men den minste mannen chockade rejält och somnade 21 och sov till 9 imorse med ett par avbrott då han vaknade men somnade om helt själv:-)

Vi åkte sedan på middag hos mina föräldrar och lämnade kvar pojkarna där för att åka och handla lite. Sprang in på Marieberg en sväng och köpte nya leggins. Anton somnade på morbrors arm så han gick och la sig med honom, goosigt! Kevin och mormor var ute och lekte. Föressten har Kevin varit utan blöjan hela dagen idag även fast vi åkte hemifrån och det har funkat skitbra, inte en endaste lite olycka:-) Stora pojken! Pojkar behöver alltså inte vara senare än flickor med allt haha, haha.

Imorgon drar vi nog till stadsparken om vädret tillåter. Satt nyss klistrad framför tv.n för att se morgondagens väder. Sen hör jag plötsligt vädertanten säga, då tackar vi för oss och hoppas vi ses i nästa sändning. Vafan, jag hade suttit och dagdrömt under några minuter och missat hela skiten! Jaja..

Nu ska jag tydligen bli bjuden på pizza:-) Dock delar jag och Lukas på en. Inte för att vara ekonomiska utan det blir kalorisnålare så:-) 

Någon som är sugen på att hänga med imorn?


Stadsparken

Blev stadsparken idag med en massa mammor och barn. Var himla kul att träffa alla igen. Vädret var tipptopp förutom att det blåste lite. Kevin lekte med alla sina kompisar medan Anton fick vara hemma och gosa med pappa för han är lite småsjuk, mammas lilla pojkbebis! Han ammade inte på mer än 6 timmar vilket känns skönt att han faktiskt klarar sig på annan mat:-) Men att han ska bråka med mina tuttar varje natt kommer jag väl inte ifrån förrän han lär sig att man faktiskt sover om nätterna.

Efter stadsparken gick på vi stan en sväng. Kevin såg fram emot att fika med glass men han tvärdäckade i  vagnen och missade hela fikat:-) Han fick glass när han vaknade istället.




Nog är dem bröder allt!

Rensning pågår

Verkar som det börjar bli dags att göra en storstädning bland mina "vänner". Börjar bli trött på allt snack hit och dit. Alla ska vara värst, ha bästa dagiset, dyraste kläderna, mest väluppfostrade barn, men framförallt ska man ju ha en av varje! Å jag börjar bli så otroligt trött på att höra massa kommentarer utan något vettigt innehåll. Det liknar ju ingen sort, som pappa skulle sagt:-)  Fast ni ska veta att ni roar mig något så otroligt mycket. Jag får mig goa skratt hela tiden och sen ringer jag till Lukas och skvallrar om alla dumheter jag får höra:-)

 Det luktar ju avundsjuka hos vissa på långa vägar. Jag har det bra liksom många andra av mina riktiga vänner men så hör man de som kanske har det knapert med dittan och dattan att "å jag är så nöjd, jag har ju en av varje" Lägg av nu säger jag bara. Var nöjda med era liv istället för att låssas som att livet är en dans på rosor.

Var på besök på unga mammor idag. Vissa chockerade rejält som alltid. Andra är man vana med. Man får helt enkelt vänja sig och sortera bort skiten själv. Blev förvånad över vissa på både gott och ont.

Varför ska allt vara en enda stor tävling jämt? Sen jag blev mamma har nästan varenda människa tävlat om vad och vem som är bäst. Kan inte komma på någon av mina gamla vänner som försöker vara bättre än den andra. Det skulle väl isåfall vara vem som är snyggast då haha :-) Men jag har ju bara snygga kompisar:-)

Jag får helt enkelt lyssna på min kloka man "Jeanette du får stå ut med att det finns rötägg" :-)

För det kan väl helt ärligt inte finnas en endaste människa som är missnöjd över vilken sorts bebis de fött? Kan man överhuvudtaget tycka att man fått fel kön? Tänk er för både en och två gånger innan ni överväger att öppna käfften.

Nu ska jag lägga mina två barn med snopp för en middagsvila.


Onsdag

Jag tvättar. Anton sover sen länge. Kevin ska strax sova och Lukas vettesjutton vad han gör:-) Imorgon tänkte vi gå en sväng till Unga mammor och hälsa på. Var ungefär ett halvår sen vi var där. Tror bara det blir jag och Anton. På Fredag blir det troligtvis stadsparken med en massa mammor och barn:-) Då blir det nog jag och Kevin, kanske att lillebror får hänga på:-) Säg till om någon är sugen på att följa med!



Anton med mormor.Vad gör dom? Ståtränar? :-)


Morgonkvisten

Bara jag vaken just nu, alla grabbarna sover sött :-) Och det är fint väder redan! Fixade det mesta på balkongen igår men har ungefär halva kvar så måste hitta någon form av solsängar idag. Igår premiärgrillade vi och det blev tokgott.

Igår reste sig anton upp mot mitt ben den lilla filuren. Han verkar inte speciellt rädd för något utan testar att resa sig mot allt, både saker som står stadigt och mindre stadiga saker. Då ramlar han innan vi hinner fram:-) Sen stod han mot bordet igår och var skitnöjd:-) Man får såklart sitta beredd för såå stadig är han dock inte än. Fast han uppfattar sig nog själv som det:-) 

Ne nu får Kevin allt ta och vakna snart, han har ju ett gigantiskt påskägg som ligger och väntar på honom. Dock är det inte fyllt med godis. Tack och lov tänker väl någon, men idag blir det lördags och påskgodis i ett vilket är en smart kombination för oss alla :-)

Ska gå upp på stan en sväng sen när det öppnar och kika efter stora ljuslyktor. Sedan vidare på påskmiddag. Och imorgon blir det påskfirande med släkten på Lukas sida med alla Kevin och Antons kusiner vilket är jättekul!


Premiärsitter sin stol:-)


Efter Ösk förlust. Inte alltför deppig:-) Han satt ock skrek "kom igen då" på läktaren men det  hjälpte inte denna gång:-)


Knubbiknubb:-)

Vårat hem

Några ville se hur vi har det hemma så nu bjuder jag väl på några bilder:-)


 


Hallen med en krypande bebis och en nyfiken vovve.


En del av köket.


Vårat sovrum. Fortfarande samma bebis och hund:-)


Kevvans rum.

Antons rum som är långt ifrån färdigt. Det ska tapetseras framförallt!


Vardagsrummet.


Igen...


Ut mot hallen.



 


Stockholm

I Måndags drog vi iväg till Stockholm på förmiddagen. Anton sov hela resan och Kevin satt mest och pratade om vad han skulle göra när vi kom fram. Vi åkte till hotellet och checkade in direkt. Drog sedan iväg till Skansen där vi tittade på massvis med djur. Anton sov gott i vagnen medanv vi andra gick runt och spanade. Det fanns allt från apor till krokodiler.


Solig och fin dag.


Nymatad:-)




Vettesjutton hur armarna kunde försvinna:-)



Efter några timmar där åkte vi tillbaka till hotellet och träffade Maria! Hon skulle egentligen jobba i restaurangen där men gosade mest med mina barn:-) De charmade hela personalen i baren och receptionen trots att Kevin sprang fram och tillbaka och ropade efter Maria hela tiden och Anton gnällde lite till och från:-) Lukas och Ronna drog på fotbollsmatchen medan jag och pojkarna blev bjudna på mat av Maria. Sen kom hon ut med chips, chokladboll, kexchoklad, coca cola och ramlösa. Jag försökte äta med måtta:-)  

På Tisdagen tog vi tunnelbanan upp på stan där vi shoppade loss lite. Hittade inte speciellt mycket. Men iallafall det viktigaste av allt, skor!  Våra våtservetter tog slut på morgonen och vi tänkte köpa nya under dagen. Men så långt hann vi inte utan det började lukta bajs och Anton hade skitit ner sig totalt. Fick springa in på närmsta sminkaffär och köpa våtservetter som man tvättar bort smink  med för 125(!!!!) kronor, och sen vidare till närmsta toa. Blev att tvätta hela Anton och byta kläder, så illa var det:-) Typiskt att sånt ska hända när man är ute och far och inte hunnit utrusta sig med våtservetter:-) Efter en heldag på stan tog vi Tbanan tillbaka till hotellet för att åka hem. Kevin var helt faschinerad över att åka tåg som han sa, hela han sken som en sol under resan:-)


Hur söta är inte de 2 små paren?:-)

Mitt traderafynd:-)

Vi satte oss i bilen och Anton blev skitarg. Han var arg nästan hela resan hem och somnade bara till i 20 minuter. Jag hade fått migrän så jag satt fram och sov varvat med en spypåse medan Lukas fick roa Anton så gott de gick. Min bror fick köra hem.

Blir absolut en ny resa snart igen! Roligt att hitta på saker med pojkarna än att bara sitta hemma och vara rutten. Efter nya äventyr är man alltid en upplevelse rikare :-)


Roligaste på hela resan- att åka tåg:-)

Söndag kväll

Det är lugnt och tyst här hemma. Pojkarna sover och Lukas drog nyss på bio med min bror:-) Har packat lite kläder eftersom vi drar till Stockholm imorgon. Tror vi börjar med att gå till Skansen. Sen på kvällen ska jag och pojkarna sitta och äta mat och leka på hotellets lekrum medan Lukas och Ronna är på fotboll. På Tisdagen är det shopping för hela slanten som gäller. Jag är så peppad:-) Jag älskar att handla och ännu bättre i en ny stad med nya affärer.

Helgen har varit hyfsat lugn. Var iväg och fixade utemöbler till balkongen idag. Pojkarna fick egna blåa stolar med bord från plantagen- så sött!  Gick in på Öb en sväng med men hittade nästan inte ett skit som vanligt och ändå ska man jämt åka dit för man får för sig att det finns så mycket bra och ha saker:-) Köpte iaf 2 stycken Ldb-lotions och en påsktupp. Sedan drog vi vidare till Marieberg så jag fick springa in och köpa ett nytt torrschampo, en snabb lösning stressiga dagar, helt klart en favorit!

  Igår var vi till barnens farmor och farfar. Jag passade på att sola och ska försöka mig på att få lite färg nu lagom till våren. Skulle vara skönt att gå ner typ 10 kg också. Har hittils gått ner 3 men det syns ju knappast än.




Pojkarnas!

Utemöblerna!



Våra fina killar!

RSS 2.0