Det här bjuder vi nog på






Helg

Så blev det helg igen då. Dock en betydligt lugnare än den förra:-) Adventsfixet är redan klart och alla stakar och stjärnor är på plats förutom på balkongen, men det hinns. Köpte lite nya blommor idag, bla två höga vita ordkidéer. När julen är slut ska alla fönster här hemma prydas med orkidéer har vi tänkt. Otroligt fin och stilig blomma i vår smak helt enkelt.

Träningen rullar på. De senaste 3 veckorna har vi kört 4 dagar i veckan och det är inte fy skam! Det ska nog allt hålla i sig för hur skönt är det inte att svettas på ett gym samtidigt som man har vännineträffar:-) Fy sjutton vad skit det pratas och våra munnar går i ett. Me like!

Trodde ju Maggan skulle komma hem till helgen, snart får jag allt ta en tripp upp till Stockholm så vi kan shoppa lite :-)

Helgen i korthet

Vilken fantastisk helg! Allt jag kan säga är kryssning med Maria och Mia:-) Allt var så välplanerat in i det minsta och jag visste ingenting. Vi tog bussen upp mot Stockholm, gick och gick och gick, tillslut började jag se vatten men anade ingenting förrän tjejerna sa dit ska vi, och pekade på Birka paradise:-)

Det blev en 24-timmars kryssing till Åland. Drack alkohol, och självklart rosa pantern-miin drink för första gången på över 2 år! Vi dansade som tokar, hade många skratt och tog bara en massa egobilder på oss själva. Blev lite förkyld på hemresan vilket inte är så konstigt eftersom vi skulle ut och härja på däck lite då och då.

På hemresan blev det taxfree shopping som vanligt på en båt! Hade jag vetat att resan inkluderade shopping hade jag lätt tagit med mig en modell större på resväska:-) Nu fick det bli påsar i varje hand.

Kan hända att det dyker upp lite bilder från resan!


Svinis is taken

And vaccination it is. Idag tog grabbarna den första dosen. Känns bra. Bekymmersfritt var det dock inte. Lukas började köa vid halv 1 och vaccineringen började 2. Fanns 150 doser och alla som kom långt innan 2 fick inget vaccin idag. Vilken hysteri! Fast jag ser ingen anledning att inte vaccinera. Dessutom åker vi ju utomlands senare, och man vet aldrig hur läget är då.

Efter vaccinationen belönade vi oss med bullar och kakor. Gammelmormors hembakade, finns absolut inget godare! Vilken tur då att man ska besöka gymmet senare ;-) Blir jag och Fia idag. Maria skulle plugga.

I helgen blir det myshelg med Maria. Vi ska åka bort och jag har inte den blekaste aning vart vi ska :-) Det känns så spännande. Jag vet bara att jag ska ta med mig bikini, finkläder och mjukisdress:-) Jag har så fina bästa vänner så det är inte klokt!

Pratade med Mia förut med och hon påminde mig om att det snart är julbord. Då påminde jag henne om att det snart är christmas table:-) (skämtåsidoossemellan) Vi kör nog på en utgång efter det. Pojkarna är hos Antons gudmor Fia i några timmar. Hon längtar som en tok efter att få vara barnisvaktis åt mina grabbar:-)

Ne träning var det ja.

Monday

Veckorna går så fort så jag hinner knappt med. Var ju i Stockholm för snart 1 vecka sen. Alla 3 grabbarna fick varsin Gant tröja. Bra kvalitet till ett bra(?) pris. Jättefina iallafall. Till mig själv köpte jag en vattenflaska. Den används flitigt nu då jag och mina vackra vänner gör regelbundna besök på gymet nu ca 3 gånger/ vecka. Vi är grymt taggade varje gång och det är aldrig tråkigt att gå dit :-)

Imorgon blir det nog ett snabbesök där med bara 45 min på crossen. kevin har ju danslekis på kvällen och den timmen är nog den bästa timmen på hela veckan enligt honom. Han bara älskart. Dessutom ger det honom motion, rytmik, lek och taktkänsla.

Sen är det ju det här med skolan då. Har ju som sagt sökt men börjar mer och mer fundera på att kanske vänta med plugg. Känns inte riktigt som min tid än. Vill absolut plugga det jag sökt, det är inte det, men helst av allt vill jag vara hemma med Anton hela våren eftersom han bara är drygt 1 år. Blir det ingen skola för mig är sannolikheten väldigt stor att det inte blir något dagis för honom heller :-) men som sagt, ska först vänta på alla besked sen tar vi ställning då. Vet iaf vad jag ska söka till hösten i pluggväg om vägen med plugg inte bär denna vår:-)


Hungrig?


Nej, bara lite fotsvett sugen:-)


Tuttpojken! Men denna jul säger Kevin att alla tomtens nissar ska få hans tuttar! Utom en tutte då förstås som han själv måste ha när han ska sova... Ja, vad säger man? :-) 

 
Polisbilar, polisbilar och åter polisbilar. Dessa bilar+ ett 20-tal till kör grabbarna runt med och terroriserar jämt:-) Men så kul dem har ihop!


Åhh Fan

Idag ringde min underbara vän Maria och frågade om jag ville hänga med henne upp till Stockholm imorn. Mitt i veckan tänkte jag, det går absolut inte ihop sig. Men sedär, Lukas tog ledigt så han lämnar Kevin på dagis sen är det PappaAnton-dag, tills de hämtar kevin för då blir det en riktg grabbdag :-)

 Lukas tänkte först om man skulle ha Kevin hemma imorn men kom på att de ska gå till skogen och såklart vill inte kevin missa det! Har man den ena hemma kan man ju lika gärna ha den andra hemma :-) Förstår mig inte riktigt på föräldrar som bara slänger in sina barn på dagis bara för att det vill ha "ledig slappar tid" Och tro mig, sånna finns det gott om, men det kan vi ju ta i ett annat kapitel.

 Ingen shopping är väl direkt planerad i el Stockholmo men strosa runt på stan det ska vi allt hinna med en sväng. Sen käka god lunch också är ett måste:-) Kanske träffa Maggan med:-)

Nu är Kevin på danslekis, sen ska vi åka och kika på vita skinnstolar till köket.


Farsdag!

Och firande blev det lite här och var. Smörgåstårta och gräddtårta. Sen avslutade vi dagen med Mc donalds, Men vi ska ju träna imorn så:-) Sen har jag inte ätit något onyttigt denna helg alls. (för inte kan väl 4 rutor av 85% choklad räknas?) Förutom idag då, lite väl mycket av det goda kanske? Lukas fick iallafall jättefina teckningar som Kevin hade målat på dagis. Man såg att han hade lagt ner tid och energi för de var välgjorda med alla dess färger och mönster:-)

Tänkte bjuda på some pics!


De 3 vännerna:-)


Så ler vi lite...( i bakgrunden ser man viss likhet på pojkarna)


Se där ja, and léende it is!


Enbart tillägnad pappa Lukas på fars-dag! Han åt med lite extra fint bordsskick dagen till ära;-)


Nya frillan då. Såklart ser man bättre irl;-)


Se där!

Idag blev det klart att vuxna friska personer endast behöver ta en dos vaccin. Finns nog ingen som är gladare än min bror just nu:-) "fuckingsvininfluensavaccin skit helvete jävla fan" hans egna ord...
Däremot Barn kommer nog dock behöva 2 doser. Om några veckor blir det troligtvis godkänt för vaccination av barn från 6 månader. Jag tycker det låter alldeles utmärkt! Men... såklart finns det ju en viss oro, ska man vaccinera sitt barn eller ska man inte?

Idag åkte jag och Lukas ner till Lidköping för att köpa ett bord jag bara var tvungen att ha. Detta har slutat att tillverkas på Ikea i just den här färgen. Hur fint som helst var det, och såg i stort sett helt nytt ut. Att jag alltid ska vara så omständig... som med allt annat.


Nu ska jag lägga mig. Se om jag kan ligga på armen inatt.? Första natten fick jag ju 40 graders feber. Men det går över.




Vissa är roade att ha en cykelhjälm på skallen. Andra inte.


Svinis

Då var dos 1 avklarad då. Som det ser ut just nu så ska vi ta dos 2 om tidigast 3 veckor. Känns bra att vi vaccinerat oss iallafall. Tänkte inte göra det först men imorse kom jag på att fan vi åker ner och gör det. Vi var nummer 20 i kön ungefär. När vi var klara stog det åter ungefär 150 till i kön som hade bildats jättejättelång!

Funderar på träning ikväll, får dock se hur armen känns. Men det ska nog gå bra.

Nu, middagslur. Då underbaringarna vilar så sött :-)

jaaaiii

And workout it is. Yes, idag hände det som bara fick hända :-) Jag var på gymmet och svettades! Nu ska gravidkilona bort. Eller ja, man kan ju hoppas:-) Men innan det blev det shoppingtur på stan. Som vanligt hittade jag en massa. Till pojkarna då.

Solade igår med efter en längre tids uppehåll (fymig) Nu börjar det bli vinter men jag vill inte blekna allt för mycket. Få bort dessa envisa finnar med.

Nu är det sovtajm för imorgon kommer de och ska göra en 6 månaderskontroll på lägenheten. Inte helt fel.

RSS 2.0