Marieberg

Åkte ut till Marieberg hela familjen för att Lukas skulle köpa lite nya kläder. Var ju shoppingkväll mellan 20-22. Pojkarna sov sen middag så de höll sig vakna ända tills nyss :-) Fick även med mig en ny mobil hem. Grymt snygg och säljs endast på The phone house under ett halvår till ungefär innan den släpps till andra butiker, så för en gång skull kanske man har en liten udda telefon:-) Annars har ju alla i stort sätt likadana mobiler.

Imorgon ska vi ut och käka ett tjejgäng. Dricka nåt glas vin men ska hem tidigt för på lördag kör vi ju igång med vårat loppisprojekt igen som varje Lördag:-) Vinden börjar eka tom snart, Ni anar inte hur skönt det är att få bort allt skit man samlar på sig!






Glada skitungar har man ju iallafall:-)


Hmm

Blir lika fundersam var eviga gång detta upprepas. Förra veckan var vi på en pizzera och beställde pizza. Då kom dem fram och frågade om pojkarna ville ha varsin klubba. Kevin är 3 och äter klubba ibland men halllååå, Anton är 13 månader och äter väl verkligen inte klubba! Likadant i förrgår när vi ätit på restaurang hela familjen kommer serveringspersonalen fram och frågar om pojkarna vill ha choklad. Ja som sagt Kevin äter choklad men inte sjutton gör väl Anton det än?! Fast jag börjar tro att det frågar båda två av ren artighet?! Eller så är det jag som är för sträng mot den lille pojken helt enkelt:-)

Men fy sjutton vad svårare det är med andra barnet att låta denne avstå från godsaker när storebror gottar i sig på lördagar. Vi gör så gott vi kan och jag är hård men rättvis(för hans egen skull) Han brukar få lite smör på ett rån eller en riskaka och det smaskar han i sig. Inte ens får han dricka saft, bara mjölk och vatten. Precis som Kevin gjorde i samma ålder. Chips har vi inte lyckats hålla honom borta ifrån helt. När han ser en chipspåse blir han ordentligt till sig vill jag lova :-) De påsarna står väl gömda i skåpet! 

Detta skriver jag utifrån mina barn. Inte någon annans.

Fan vad trist att ställa om klockan då. Imorse när pojkarna vaknade halv 8 var ju kolckan bara halv 7. På tok för tidig söndagsmorgon.

 

I Did It

Nu äre gjort, jag har skaffat mig en frisyr. Eller ja, Natta skaffade den åt mig:-) riktigt jävla nöjd är jag. Jag som liksom haft samma frisyr typ i få se nu, 10 år? Natta befallde och jag lydde. Jag är sjukt nöjd att inte längre se så booring ut i skallen. Ska göra naglar nästa vecka med. Och en sak till, men det håller jag nog allt hemligt. Inte behöver folk veta allt man gör för skönhet:-)

I December blir det julbord med ett par av mina bästa tjejer+ deras respektive och ett antal till. Mysigt! Sen blir det nog ett par julbord till innan julafton. Älskar julbord för man hinner sitta och umgås och prata med folk samtidigt som man äter god mat:-) Good kombination!

Mina pojkar är snoriga som tusan. Sover middag gör dem nu båda två. Ska sätta mig och kolla igenom all reklam.

Kevin Vs Mamma

Jag sitter och pillar på en finne.

-Mamma vad gör du?

-Pillar på en finne...

-En Pinne? Du har en pinne där och en pinne där...

-Finne heter det.

-Ahaaa, finne. Finne där, finne där, mamma du har ju massor med finnar!

Jag log lite åt honom samtidigt som jag grämde mig över mina 2 ynka finnar.


Badpojkar+ knockout

Idag var Lukas hemma från jobbet. Vi tyckte att helgen kändes så kort eftersom vi stog på loppisen i stort sett hela lördagen. Så det fick bli en helgmåndag:-) Kevin och Anton skulle boxas lite idag med samma leksak som alltid och det slutade såhär... som ni ser på bilden nedan... Anton leker ju nästan bara med Kevins roligare saker än hans egna bebissaker. Han kör runt med Kevins bilar eller sparkar boll som vilken unge som helst:-)


L som i Lukas och Loppis

Så var det de här med namnsdagen då. Alla mina 3 grabbar här hemma har ju faktiskt namnsdag idag då alla 3 heter Lukas på något vis :-) Tycker på något sätt det är en självklarhet att barnen man får ska ha något mellannamn som betyder något som tex efter mamman, pappan, mormor, morfar, farmor, farfar osv! Generation kallas det!

Sen så hade vi ju faktsikt loppis igår. Stog på Örebro golfhall. Fy fasen vad folk handlar mycket skit alltså(ja det mesta är ju rent skit) Och fy sjutton vad folk det var! Blev nästan lite chockad i början när folk började köa för att vara först in:-) Och man träffade på både den ena och den andra och såg dessto fler kända ansikten:-) Kan nog vara mycket roligt att bara strosa runt där! Sålde för 1300 kr ungefär. Bättre med pengar i fickan är vinden full i skit:-) Lukas säger att vi ska spara pengarna till Thailand men känner jag oss rätt så har vi handlat slut på dem innan veckan är slut! Vilken tur för oss då att vi ska tjäna mera pengar då vi ska stå där 2 helger till snart.

Rensade nyss vinden på gamla barnkläder. Pojkarnas nyföddakläder spraras såklart! Hittade båda deras bb-outfits och deras första pyjamaser osv:-) Men allt annat går till loppis. Förutom alla oanvända kläder där tom prislappen sitter kvar eller alla fina märkeskläder som faktiskt inte förtjänar att säljas på en loppmarknad. Dessa tänker jag lägga ut för en klumpsumma på Blocket. Varför sälja fina saker till skitpriser lixom? Fattar inte hur man kan äga och faktiskt ha köpt så mycket barnkläder?! Dessvärre kommer jag ju inte sluta handla för det. Jag älskar att shoppa!

I love att stå på loppis, det känns helt klart som min grej:-)


Helvete

Jävla K*K match! Jag är en sån jävla dålig förlorare att jag tom är så jävla förbannad när Sverige losar. Det är inte klokt, det fick bara inte hända! Man får ju skämmas!

Ajja, helgen då, I fredags var vi på stan jag, barnen och deras farmor. Vi handlade mest till mig denna gång :-) Köpte en ny vit vinterjacka. Opraktisk färg men vem sjuttom bryr sig när jag redan har massa svarta jackor och det finns tvättmaskin. Snygg var den, inte alls pluffsig utan figursydd. Köpte nytt smink med. Dior blev det denna gång, har aldrig provat deras smink så det ska ju bli kul.

Idag har vi rensat massor på vinden, blev hur mycket som helst som ska slängas och minst dubbelt så mycke som ska iväg på loppis nån gång. Pappa kom upp på vinden och frågade oss om vi verkligen skulle sälja allt de där fina på en loppis. Fast jag förstod hur han tänkte. Vi har mycket. Men inga gamla äckliga loppissaker utan vi har liksom fina saker bara det att vi har ett överflöd på allt. På något sätt måste vi ju bli av med det iaf. Så blir det när man har shopping som ett nöje.

NufåreRäcka- ÄrSåTrött!



Tillochmed min grabbar skulle ju lätt hålla nollan. Dags för Sverige att lyfta fram nya proffs:-)


weho:)

Noll hål hos tandläkaren! Dock gjorde hon en floursköljning som jag begärt så det gick ändå på över 1000 spänn. Vad fasen kostar det inte då att laga några hål om man olyckligtvis skulle ha det? Hon sa också att eltandborste är mycket mycket bättre än att gno runt själv med en vanlig tandborste. Jag som hade eltandborste när jag bodde hemma. Blir att åka och köpa sig en ny sådan idag. Jag vill aldrig gå till tandläkaren med munnen full av hål. Snacka om pengaras.

Har även kommit på att våran hall behöver en makeover med nya möbler. Ska titta på ny hatthylla, skohylla och en bänk man kan sitta på idag. Byrån åker absolut ut. Så trött på den vanliga träfärgen. Jag vill ha vitt och fräscht! Fast det är väl ändå allt annat än ofräscht här hemma, men lite nytt förnöjer!

Ska egentligen köpa gymkort idag med. Får se om tiden hinns med till det. Men börja träna denna vecka det ska vi absolut!


Är det en sjukdom när man måste ha det såhär bäddat varje dag?!


Ajjabajja säger mamma men han lyssnar inte med det örat.


Det där är också ajjabajja, nu är det andra örat som struntar i att lyssna!


De leker tillsammans med varsin vovve:-)


Här leker dem i Kevins rum. Anton gör som vanligt bus:-)


Helgen då

I Fredags drog jag och Fiia iväg på en rejäl shoppingtur ut mot Marieberg. Gick in på var och varannan affär och ut kom vi med stora påsar. Vi som inte alls skulle handla något speciellt. Ser man på! På Lördagen drog Lukas upp till Stockholm för att se Nhl- premiären. Han har haft tokroligt och det var ett väldans drag tydligen. Jag och kidsen drog hem till mina föräldrar och bror för kalas. Tror Ronnie blev skapligt nöjd över alla pengar och presentkort han fick:-) Vi gav honom en del pengar till Thailandsresan. Åt god smörgåstårta med. Kevin var skeptisk till tårtan medan Anton bara hävde i sig av allt som fanns:-) Utom banan då, som han är fruktansvärt överkänslig mot den lille killen.

Maria kom till kalaset och följde sedan med oss hem där vi åt god mat och bara mös vi bästisar:-) Idag är det ännu ett kalas som står på tur. Att släkten på Lukas sida ska vara så himlans stor. Alltid är det någon som ska firas. Tur att man gillar kalas då:-)


Nu är det badning av alla herrar här hemma som gäller. Vid 2-tiden kommer Lukas hem, förhoppningsvis med presenter som Kevin tror:-)

RSS 2.0