Zack

Någon undra vad vår hund var för ras. Zack är en blanding mellan pudel och powderpuff (nakenhund med hår) Inte lika krullig som en pudel och har rundare nos. En mycket söt blandning om jag får säga det själv. Väldigt livlig liten krabat och han är som en valp fast han snart är 4 år, på gott och ont. Mycket tillgiven och fäller inget hår.

Ne nu börjar det låta som att det är en annons jag skriver. Hund till salu, blablabla:-) Men Zack går inte att köpa för pengar. Fråga Lukas, det är som hans tredje son. De sover tätt intill varandra varje natt ända tills Lukas tröttnar på att Zack tar för stor plats eller att Zack tycker att det blir för varmt. Zack sover i våran säng hela nätterna men så fort Lukas åker till jobbet lämnar Zack sängen och går till soffan istället där Lukas oftast lägger en av hans tröjor- det kallar jag kärlek:)


Kan sova var som helst.


Spanar ute på tomten.

Mammig

Nu har Anton blivit lite extra mammig. Han ger ifrån sig roliga ljud och tittar på mig med stora hundögon när han vill till mig. Oftast gnäller han ganska rejält då med. Men de har ju sina perioder. Utvecklingsfas hit och utvecklingsfas dit.
Han är en riktig kämpe när han ligger på golvet. Gör allt han kan för att ta sig frammåt och han är riktigt duktig! Vad jag minns var Kevin inte alls lika bestämd som Anton med att göra saker utan han var nöjd bara han låg och tittade:-) Men Anton har ju en fördel som får se Kevin röra på sig hela dagarna. Kanske kan han lära lillebror att krypa snart?

Anton verkar bli en sån som ska stoppa allt i munnen. Helt tvärtemot Kevin som inte ens åt sanden i sandlådan mer än nån gång. Hur ska de då kunna dela rum? Kevin har ju miljoner småsaker. Hela huset måste ju vara rent ifrån hitta-och-stoppa-i-munnen-saker. Och hur mycket småsaker har man inte då?! Allt är ju nästan för smått!

Nu ska jag sluta fundera för idag. Pojkarna sover och jag borde sova. Godnatt!


Vi leker jag och brorsan.


Kevin tittar på film i nallens mage:) Årets julklapp tydligen!

Lillkillen


Jag kryptränar:) Kommer ingenstans men jag är glad ändå.

Vilken dag alltså

Vi började våran Örebrotripp med att äta på pizzahut. Ganska så fullsatt matställe. Vi försökte sätta oss lite avsides eftersom jag skulle amma Anton. Lukas pressade ner Kevin i en alldeles för trång matstol. Vi tänkte går han ner i stolen måste han ju kunna lyftas upp! Bordet brevid oss var till en början tomt. Bra tänkte jag. 5 minuter senare kommer det en kostymnisse med sin bärbara dator och slår sig ner precis mittemot mig. Jaha tänkte jag( vill ju inte att någon ska sitta och stirra rakt på mig när jag ammar) Ber Lukas flytta lite åt vänster så han täcker mig lite. Anton åt och rapade. Yes inga spyor denna gång tänkte vi. Lyfter över Anton till Lukas, splash! Anton lägger av världens spya rakt ner på Kevins tallrik och vi håller på och dö av skratt! Anton var nog förövrigt mätt och nöjd! Vi ställde bort Kevins tallrik och gick och hämtade glass åt honom istället.
Rätt som det är nyser Kevin rakt ut över hela bordet, det bokstavligt skrivet stänker! Vi gapskrattar igen och tänker  "aldrig mer äta ute med barnen":-) Sedan undrade vi vad alla runt om kring egentligen satt och tänkte om oss.
Kevin åt upp sin glass samtidigt som han satt och sjöng för i stort sett hela pizza hut, vi försökte dämpa honom något iallafall. Väl när vi skulle gå fick Lukas inte ur Kevin från stolen. Han satt fast och började grina när Lukas ryckte och slet i honom. Jag stog där som ett fån med Anton medan Lukas började få panik. Då säger kostymnissen- betalar ni 200 får ni säkert ta med er stolen också, och skrattar. Sedan reser han sig för att hjälpa till! Kevin lossnar enkelt från stolen när dem hjälps åt:)- Tack kostymnissen!

Sedan drog vi upp på stan och handla lite kläder och gick en sväng på hindersmässan. Det blev kallt så vi gick och köpte en ballong till Kevin. Han valde helt själv och det blev en helikopter. Sedan åkte vi hem.

Med barn är allt oförutsägbart, vad som helst kan hända när som helst. Men det är väl ändå det som är meningen med livet?:)


Anton ser en aning skeptisk ut till denna kindpuss.

En fråga

Var iväg till Ica igår för att handla. Går bort mot barnmaten för att hämta en majspuré. Tittar runt lite vad som finns att ge till en 4 månaders bebis. Då ser jag till min förvåning äppeldryck! Äppeldryck till bebisar på 4 månader tänkte jag och tittade om jag verkligen läst rätt. Är det något nytt? Har aldrig ens tänkt på att de fanns när Kevin var bebis. För jag ser inga fördelar med att testa det bara för att. "Här har du lite äppeldryck Anton, mycket godare än vatten!" Tack mamma, svarar Anton, Ja detta var ju jättegott! Ne men ärligt alltså, ska jag lägga honom i min famn, han som inte är större än 3 äpplen hög och trycka in en flaska i munnen på honom med äppeldryck? Jag förstår de föräldrar som ger sina äldre barn sådana drycker i vissa sammanhang, absolut!

Nu till min stora fråga- Vad får en 4 månaders bebis ut av att dricka annat än vatten/bröstmjölk/ersättning?

Ni kanske tycker att jag resonerar helt galet! Men då vill jag veta i vilket sammanhang man ska ge detta istället för det ovannämnda som bebisar dricker. För det måste väl finnas fördelar med drycken annars skulle den ju inte tillverkas eller säljas i affärer?! För man ger den väl inte bara för att?

Nu är jag återigen sådär nyfiken utav mig :-)

Men en sak vet jag, det är upp till varje förälder vad man vill ge sina barn!

Morgonkvisten

Inatt kan jag inget annat än att tacka Anton för den underbara sömnen:) han tuttade bara 2 gånger från ena(!!!) bröstet på hela natten och krånglade inget. När Lukas klocka ringde imorse halv 6 var jag bara tvungen att amma Anton från det andra bröstet. Ja ni som ammar/ammat vet hur jäkla ont det kan göra när de inte ätit på länge. Men jag tänker absolut inte klaga för hur skönt är det inte att få sova egentligen?

Lukas och Kevin vid frukosten:

- Pappa jag vill ha kaviar
- Ja okej.....varsegod!
-
Mycke sa ja ju!
-
Det där är ju mycket!
-aaa...

Mycket givande morgonsamtal. Lät roligt att lyssna på när de höjde rösterna åt varandra ute i köket:)




Syskonkärlek



Puss på lillebror:)

Ett lugn.

Ett lugn råder i detta hus. Barnen sover. Samtidigt för en gång skull! Det måste ha tagit på krafterna att vara ute och leka nästan i en timme på tomten. Kevin har gungat, åkt rushkana och sparkat boll med Zack. Anton har hängt på min arm och spytt emellanåt, men glad var han ändå.

Snart kommer barnens farmor med La Baguette. Blir så när man bor här ute att man får beställa med om man vill ha något från stan. Rätt praktiskt:) Fast hon kommer nästan jämt förbi med mat varje gång hon varit i stan.

Det finns nästan inget värre än att ha slut på mjölk hemma! Vi köper hem det jämt när vi handlar men ändå lyckas det ta slut så himla fort. Dagens problem.

Nu ska jag passa på att vila.






Dagens blandade bilder


Antons söndagsoutfit (efter dopklänningen)


Kevins kläder. Fattas bara en kavaj men det hittade vi ingen!


Det här var ett måste-köp enligt lukas:) Lite sött är det ju!


Dessa Telebabbisar som Kevin säger brukar sova med oss i våran säng innan någon av oss suttar ner dem på golvet i ren frustration:)






Hindersmässan

Idag blev det ett premiärbesök på hindersmässan. Inhandlade strumpor som jag gör varje år sedan lägger ja ner dem i en låda och använder ändå alla mina gamla strumpor! Men nu har jag bestämt mig för att klippa bort lapparna på strumporna på en gång och lägga ner de nya i lådan och kasta de gamla, smart va? Lukas köpte mängder av godis. Vi hittade även kläder till båda pojkarna att ha på sig på dopet på söndag. Bilder kommer upp sen. Måste ladda min rosa kamera först.
Ska ta en sväng på hindersmässan på Fredag igen tänkte vi, vilket familjenöje va:D

Blir så trött på att Kevins tbc-spruta- sårskorpan aldrig vill läka. Han klagar varje dag på att det kliar och har kliat sönder den några gånger villket inte alls är bra! Har lovat honom att vi ska köpa en present  när det har läkt om han inte kliar på den utan kommer till mig så jag kan klia runt om. Han är jätteduktig på det nu. Antar att han ser fram emot en present sen för det pratar han om nästan hela tiden:) Tänk er själva något som kliar och man bara inte får klia! Anton ska få samma spruta när han är 6 månader gammal, antar att det är mycket bättre att ge sprutan när dem är så pass små och de då inte kliar sönder sårskorpan vilket resulterar i att det läker snabbare.


Nu ska Anton utfodras med lite gröt. Höres later.


Trött!

Idag gick vi till öppna förskolan på norr. Tycker om det stället då det är så stort med många olika lekrum. Kevin härjade som vanligt och var precis överallt. Han hade verkligen jätteroligt. Lillplutt Anton låg och sov. Vaknade den sista halvtimmen för att spana lite på alla de andra barnen. Tror han längtar tills han med kan leka som de stora barnen, det syns i hans ögon:) Han vill så gärna ta sig frammåt när han ligger ner, han kämpar och kämpar  men kommer bara runt i en cirkel, det ser så sött ut! En ledare där berömde Kevin för att hon tyckte att han kunde prata så himla bra för sin ålder. Man blir glad av att höra sånt!

Vi kom hem för några timmar sen, vilket var oerhört skönt! Nu har jag städat och plockat lite tills Lukas ska komma hem. Gillar själv inte att komma hem till ett ostädat hem när man varit borta, fast tror egentligen inte ens att Lukas ser att jag fräschat till det lite, men jag vet ju att jag städat och det är huvudsaken:)

Inatt kanske blir den första natten som Anton tänker låta mamma sova? Drömma får man;) Känns som att det skulle behövas lite sömn!

Dagis imorgon för Kevin om han är frisk. Hans näsa har börjat rinna men det är inget allvarligt än.


Ne nu vakna visst Anton efter 15 min sömn, hmpf trött kille.


Älskar denna bilden! Hur stolt är inte storebror?:)


Måndag

Dagen började 06.20 för våran del. Fast Kevin hade ju sovit i nästan 13 timmar då. Antons timmar är ju inte det lättaste att räkna då det oftast inte blir hela sovtimmar under nätterna;) Tuttpojken!
Kevin kom in till oss inatt kl 01.00 med alla sina teletubies? Han började bädda ner dem så fint brevid Lukas i sängen innan han själv la sig. Lukas vaknade och undra va fan han höll på med. Vem orkar ens leta reda på alla teletubies mitt i natten? Kevvan han kan:)
När jag sprang runt och packade mina och pojkarnas kläder imorse satt de och tittade på barnkanalen båda två utan ett endaste gnäll. Mammas pojkar!

Vi åkte hem till Sofia och Melina där vi befinner oss nu:) Vi ska sova över här inatt för imorgon ska vi till öppna förskolan. Barnen ska få leka av sig tänkte jag, och jag kan vara lite social med mammorna;)

Vi var uppe på stan idag i några timmar i hopp om att hindersmässan skulle dragit igång, men så fel vi hade:) Får göra ett nytt försök i veckan. Det är ju tradition att besöka hindersmässan varje år. Tittade även efter en kostym till Kevin på Bubbel men den fanns inte i hans storlek så vi får beställa en. Har pratat om att köpa den där kostymen sen Kevin var typ 3 månader gammal men minsta storleken var från 2 år så nu måste den ju passa:)


Anton sitter själv i Melinas matstol nu föressten, han sitter bara och glor på oss och skrattar.



Sofia och hennes dotter Melinis.


Söndagkväll

Idag har vi varit iväg hos Maria och hennes familj. Hon har två småbröder på 11 och 13 och jag kan säga att jag inte har sett mycket av Kevin idag. Han har lekt med dem precis hela tiden, spelat dator och tv-spel. Så roligt när de ville ta hand om en 2,5 åring en hel dag! Vi andra  har bara suttit och snackat och mobbat varandra med interna skämt, som vanligt:) Eftersom vi vet precis allt om varann så går det inte att ha några hemligheter, allt genomskådas ändå;) Sådanna vänner är värda mer än guld! Anton har vandrat som en pinne mellan Maria och hennes mamma och han har varit på toppenhumör hela dagen.

Kevin slocknade i bilen på vägen hem och han sover fortfarande, så det måste vara för natten. Vet inte hur länge sen det var som han somnade kl 18.00 en kväll. Men han var helt slut efter all lek.

Imorgon åker vi in till stan någon gång under dagen, pappa kommer och hämtar oss! Ska träffa Sofia då, kanske går vi ner till Ump en sväng bara för att hälsa på lite. På Tisdag går jag iväg med grabbarna till Öppna förskolan på Norr. Även då blir det maggan och maggandag:)

Att vara ärlig och att i alla lägen säga vad man tycker är inte samma sak- Kunde inte sagt det bättre själv.


En bildserie jag hittade:)

Kevin är finklädd för nåt år sedan. Hur söt kan man vara?


Men humöret kan inte vara på topp hela dagen trots dessa fina kläder:P


Han orkade inte vara vaken en minut till utan slocknade sittandes i matstolen:)












Vårat hem

Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Såhär bor vi nu! Kommer sakna detta hus när väl flyttlasset går! Så himla blanande känslor inför att flytta. En lägenhet går inte att jämföra med ett eget hus! Odensbacken går inte att jämföra med Örebro! Då står man där i valet och kvalet. Nu väljer vi att sälja och flytta närmre alla vänner igen. Får väl hoppas att vi får en fin lägenhet så man ändå kan känna sig lite nöjd när man byter bort denna standard som detta hus har. Det jag kommer sakna mest är fräschheten. Har aldrig trivts så bra som jag gör i detta kök. Kevins rum absolut, det finaste pojkrum som finns! Egen tomt! Men... Det finns inget att göra här ute. Jag som är van vid att det händer saker nästan hela tiden. Förut träffade jag alltid mina vänner var och varannan dag. Vill blir en social människa igen. Flytta ut på landet till ett hus kan vi göra när vi växt till oss lite ;)

hemkomna

Blev några timmar på Marieberg. Lukas bar Anton i bärsele, han var vaken och glad hela tiden, hängde och spanade på alla:) Jag körde runt på Kevin i hans city jet- älskar den vagnen! Fast Antons nitro city är med en favorit. Har dock inte kört runt med den allt för mycket än;) Men en sak jag själv tycker är fränt är att vi var först i Sverige med att beställa nitro cityn i speed blue.

Blev lite shopping, mest kläder och en jättestor radiostyrd spindel till Kevin och massa bitleksaker till Anton som ska stoppa allt i munnen. MQ hade fortfarande rea så Lukas hittade massor med tröjor i de märkerna som endast duger åt honom:P Själv köper jag tröjor som sitter snyggt eller är bekväma och tittar aldrig på märket, däremot på priset då jag hellre lägger pengar på pojkarna istället för mig själv. Kanske kommer jag gilla att shoppa kläder senare då extrakilona runnit av?;)

Nu blev jag sugen på fläskfilé och potatisgratäng. Tror jag tar med Kevin till affären och handlar lite nu. Kanske skulle göra egen tzatsiki med?

Imorgon ska vi träffa Kevins gudmor Maria som kommer hem på besök från Stockholm. Hon är en helt underbar människa, dock gömmer hon sig uppe i Stockholm alldeles för mycket.

Bilden är nåt år gammal. Men dem är lika söta för det:)

Kevin som talar


Jag får tvätta mig själv ibland:P Oftast blir det inte såå blött överallt.


Medan lillebror ligger och leker i stt gym:) Ibland sätter jag mig där för att busa med honom.

Mamma gör sig iordning och pappa är nere på jobbet en sväng. Men nu ska vi nog snart åka iväg. Pappa ska bara byta om och fixa frillan. Hoppas jag med får lite vax i håret så jag kan se ut som pappa. Lillebror har inte så mycket hår än, men både han och jag ska se ut som pappa när vi blir stora. Fast idag ville jag sminka mej lite som mamma, men då förklarade hon för mig att det bara är mammor som sminkar sig- typiskt tänkte jag då.

Sköna morgon

Vi alla vaknade kl 8 och gick upp strax därefter. Har sovit hyfsat gott förutom att någon skum typ som bor på Birger Jarlgatan i Stockholm ringde fel inatt 02.30 till Lukas mobil. Varken Anton eller Kevin vaknade iaf.

Anton är helvild på köksbordet och går loss ordentligt på frukosten när han sitter i sin Bambu- stol, han välter yogurten och blir helt extas så fort han ser något som går att äta- han kommer nog bli glad i mat:) Bambu-stolen måste nog förövrigt vara den smartaste stol för bebisar som någon någonsin kommit på att tillverka. Anton sitter jättebra i den och kan spana på allt och alla!

Nu ska jag slänga mig in i duschen så vi kan åka in till stan sen och vidare mot Marieberg. Funderar bara på vilken vagn vi ska ta? Om vi ska ha Anton i bärsele eller om vi ska tvinga honom att ligga i vagnen i hopp om att han somnar;) Vagnen vi köpte när han var nyfödd var ju bara söseri med pengar, iaf liggdelen, den har han legat i max 10 gånger. Tror vagnen blir mer uppskattad när han får halvsitta upp istället och det ska vi testa om någon månad.





Vem skulle inte vilja gosa ner sig i den här vagnen lixom?:)


Sovdags

Här är man snäll och blandar iordning lite tillägg till Anton så han förhoppningsvis kanske tänker sova några timmar i rad- tror ni ungen blir förtjust i min goda blandning NAN? nää han vägrar-crazy kid! Nu ligger han och suger på Lukas arm istället, som att det skulle vara godare?

Måste bara berätta en sak som alla förmodligen inte vet:) Pollacker kan göra riktigt goda soppor! Iaf Lukas mamma! Igår åt vi gurksoppa och jag har nog aldrig ätit en godare soppa. Hon hade fått riktig saltgurka från Polen sa hon så den skulle vara extra god, men jag tycker alltid att sopporna är extra goda;) Nu vet ni det!


Nu ska vi sova och kom ihåg- Tala alltid sanning så behöver du inte komma ihåg vad du har sagt.

Utvilad

Nu har vi sovit i över 2 timmar jag och Kevin. Anton låg ute i vardagsrummet hos pappa och sov till och från. Ska snart till affären och köpa nåt gottigt tills ikväll. Vi ska köpa lördagsgodis till Kevin med ifall vi inte skulle komma iväg till någon mataffär imorn. Han är duktig och vet om att man äter lördagsgodis på just lördagar. Lördadodis som han säger;) På julafton fick han julmust och gud vad han tyckte det var gott. Men som de flesta vet så har Kevin endast druckit vatten och mjölk, ja ni får tycka att jag är elak:P men iaf, han vet om att drickan annars bara är mammas och pappas och tjatar eller surar inte tills han får som han vill. Det är ju inte direkt så att han bara sitter och knaprar majskrokar längre dag ut och dag in. Men han äter fortfarande jämt rån när han är sugen på något gott på vardagarna, det eller en riskaka:) Han är ju trots allt 2,5 år nu och förstår mer än man tror, men förstår nästan jämt att ett nej är ett nej. Frukt är också rätt populärt, men yogurt och macka övervinner nog allt:)

Undra hur vi ska få Anton att vänta med godsaker så pass länge som Kevin gjorde det? Han kommer ju hela tiden se storebror äta annat än vad han själv blir bjuden på^^ Undra hur pass mycket han kommer förstå bara.

Imorgon ska vi nog äntligen till Marieberg, var ju år och dar sen vi var där nu. Jag vill vara så där smal som jag var innan jag blev gravid med Anton så jag kan köpa massa fina kläder ju! Nu får det bli lite mer kläder som döljer;) Fast det är ju mitt eget val om jag vill gå ner i vikt, och visst sjutton är det svårt att bara ät nyttigt och träna? Fast jag fick ju en crosstrainer av Lukas av en anledning- för att jag vill gå ner i vikt. Och jag ska lyckas med det om det så kommer ta sin lilla tid. Brukar man inte säga att en viktuppgång (graviditet) tar 9 månader då ska även viktnedgången ta 9 månader- låter otroligt rimligt i mina öron:)


Kanske slänger upp lite tankar och funderingar efter Lets Dance ikväll. För det ska vi se! Även om Lukas är motståndare till det nu eftersom Martin åkte ur sist. Han säger att det inte är rolig att titta längre. Han får helt enkelt vänja sig.


Nämen:)


Jag har en underbar mammablogg:) fick den av http://nettaaan.blogspot.com/ Taack:)




Fredagmorgon

Kanske inte den bästa morgonen då det känns som jag aldrig varit tröttare i hela mitt liv:) Ska allt sova när Anton tar sina powernaps på max 1 timme, men ändå, idag behöver jag den sömnen jag kan få! Kevin är ju ändå på dagis idag. Längtar redan tills han kommer hem igen fast han inte åkt iväg än.

Det positiva denna morgon är som alla andra dagar att sen hur jäkla roligt Anton och Kevin har tillsammans. Kan inte sluta tänka på hur det kommer bli när Anton kan gå eller iaf krypa? Eller när Anton är i Kevins ålder och kevin är 4, tror de kommer ha hur roligt som helst ihop då större delen av tiden, men visst kommer de bråka och vara sura på varandra också, det hör väl till? Brukar få höra av folk- "tänk när Kevin har byggt något jättefint med lego och Anton kommer och rasar allt på en gång, vad arg Kevin kommer vara då"- den tanken har slagit mig också:)
Åh jag blir bara så glad när jag får prata om mina barn! Men vilken mamma blir inte det liksom? Alla tycker nog att sina barn är finast i världen och man ska vara stolt!

Dagens fundering.- Varför kan inte människor vara lite ödmjukare? Hellre vänner än fiender, right?


Redan trött på att flytta? Vi har ju bara hunnit flytta 1 gång sen Anton föddes:D Men alla vet ju hur duktiga vi är på sånt. Kanske ska ha det som tradition, flytta 2 gånger om året:P

Godmorgon

Snart kommer Lukas hem på frukost. Kevin är inne på sitt rum och leker och kommer ut med varenda sak som låter högt och säger att Anton sover så jag får spela den här sen. Omtänksam han är när lillebror sover :)

Igår fick jag veta att det går vattkopper, scharlakansfeber och mask på Kevins dagis, usch å fy! Vågar man låta honom gå till dagis nu? Fast säg ett dagis det inte går någon sjukdom på egentligen, alltid är det nåt!

Nu kom Lukas så nu blir det frulle.

Onskväll

Åkte en sväng till Lukas mamma och pappa så att vi kunde få sola lite, man är ju så blek på vintern och det är inte vackert. Men vad gör man när man är blond och ljushyad? Men de flesta är ju blekfisar på vinern så man passar ju in:P

Tittade nyss på de nya programmet semestersvenskar, det är ju bara så bra! Har varit på några av ställena i Thailand då är det ju extra roligt att titta när man känner igen sig. Leffe på Ricos restaurang pratade vi med massor och han bjöd Kevin på glass:P Skulle kunna hoppa på första bästa plan nu bara för att få komma ner till värmen. Men Anton måste växa till sig först, skulle aldrig åka med ett spädbarn dit ner, där går gränsen för mig.

Nu tittar vi på made in sweden. Ärligt talat så hade jag ingen aning om vilka Anders och Laila Bagge var innan Idol. Men det kanske bara är jag som är lite efter:) Tror Laila kan vinna Lets Dance i år faktiskt. Nu när min vän Martin åkte ur sist måste jag ju rösta på någon annan.

På Lördag om vi är friska ska vi äntligen in till stan! Lukas ska till pappis och jag ska nog vara med Sofia. Kanske gå på stan en sväng, det var ju evigheter sen! Maggan och Maggan.


Stor och Liten, mammas fina! Jag skulle kunna äta upp er.

Alkohol.

Sitter och tittar på tv 4 nu och de pratar om alkohol och graviditet. I storstäderna är det 8% av alla gravida som konsumerar alkohol under graviditet. Det var ändå en låg siffra jämfört med för några år sedan då det var 30(!!!)% som intog alkohol. Låter inte det skrämmande? Kan det verkligen vara så svårt att avstå alkohol när det bor en bebis i magen? Tror absolut att detta är ett problem som många gravida inte klarar av själva och därför måste det finnas mer hjälp att ta till. Bara en liten fundering såhär på morgonkvisten när jag sitter och dricker mitt kaffe och äter en banan.
 
Igår var det min (o)tur att bli magsjuk så därför får jag knappt i mig någon mat alls, mår så illa hela tiden! Men jag vet att jag måste äta för att kroppen och amningen ska fungera, men hur lätt är det när inget smakar bra?

Igårkväll fick Anton sin första sked med gröt, det var inte alls populärt och han  blev till en början sur. Men det övergick ganska så snabbt. Där satt han tandlös med munnen full i gröt och smaskade, lite mumsigt var det nog allt! Tror det är tänder på G här, underkäken känns svullen och när han är grinig brukar ja dra med mitt finger på tandköttet eller ge honom en bitring från kylen och han blir genast lugnare. Lite tidigt kan jag tycka. Men det kan ju ta flera månader innan tanden spricker igenom iallafall.


Nu måste jag klä på mig, skulle visst komma någon kl 10 och fota huset? Lukas skulle med komma hem då en sväng.


Buspojkarna


På kalaset igår.


Brunögd:)


Blåögd:)

Vilken natt!

Cirkusnatten... Antons nya stil, sova 15 min, vara vaken en timme, sova 15 min, vara vaken en timme. Ska kanske testa lite tillägg varje kväll eller lite gröt så kanske han sover längre perioder? Drömma kan man ju iaf ;) Nä men det blir nog bättre när han växer till sig och kanske börjar ta napp? Lite komiskt är det allt att vi fick två spybebisar som inte tar napp:P Kevin började ta napp när han var 7 månader. Kanske denna lille herre med tänker göra. Skillnaden är väl att Anton är väldigt nöjd oftast utan nappen och det är otroligt skönt. Sen är inte Anton alls lika tjock som Kevin var. Han har fint bebishull men inte det där överflödiga som  vi alltid fick höra om Kevin på BVC att ni kanske inte ska mata honom fullt så mycket. Vadå jag ammade ju sen gav vi honom flaskan så fort han skrek typ;) Ja första barnet är helt enkelt ett provbarn- man vet ju inget annat då! Inte förrän nu börjar Kevin växa på längen och därmed bli smalare- han ser så pojkaktig ut nu.
Ska till BVC med båda två den 10 februari. Min gissning är att Kevin väger 14 kg och Anton 7 kg då ungefär. Är spännande att gissa vikt och längd ju:) Anton ska även få 5 månaders sprutor då. Sen när han är 6 månader ska han få ytterligare en spruta- om han bara visste att det är för hans eget bästa.

måndagskväll

Nu har de sista gästerna gått. Blev ett lyckat kalas med de flesta i släkten. Kevin stod och dansade nästan hela tiden, man kan ju undra vem han har fått det ifrån?;) Han ska börja på danslekis nu i höst så han får rytmik och taktkänsla i kroppen vilket jag tycker är viktigt. För senare blir det väl hockey och fotboll för hela slanten, fast han får hålla på med precis vad han vill när han själv kan bestämma!

Imorgon är det dagis för Kevin i vanlig ordning. Det är så kul att veta att han trivs så bra på dagis med de äldre barnen. De tar jättebra hand om honom, han är som allas lillebror;) Så imorgon blir Anton och jag ensamma några timmar. Kanske man skulle passa på att vila lite mitt på dagen för en gång skull:) Ni som har två barn vet att oftast när den ena sover är den andra vaken och tvärtom;)

Har två stora kort på pojkarna hängandes i vardagsrummet när de var 8 veckor gamla. Alla trodde att Kevin var Anton och tvärtom. Men jag tycker man ser direkt vem som är vem. Ser ni?

Nu somnade Anton på Lukas mage och vi har börjat med att lägga honom i sin säng så han iaf kan sova ett par timmar där. Så småningom ska barnen få sova i samma rum, jag tror de känner sig tryggare och sover bättre då.



Lukas 24 år!

Grattis älskling, vad gammal du börjar bli:) Men jag är ju inte heller direkt ung längre men yngre än dig iaf. Vi pratade om det här om dagen i bilen att fasen vad gamla vi börjar bli. Men vi har ju faktiskt hunnit med en del också, både värda och rätt ovärda saker faktiskt. Men lite bus hör väl till ungdomen?  Det absolut bästa vi har gjort måste ju vara att träffas på krogen, så vi kunde skapa två underbara människor till denna värld. Jag menar hur seriöst brukar ett krogenragg bli?:P

Funderar på om vi ska åka in till stan idag en sväng, men i detta väder? Det känns inte så lockande. Isåfall tänkte jag gå ner till unga mammor en stund bara för att mata Anton. Är aldrig där längre för jag känner mig inte som en ung mamma längre helt enkelt. Var ganska ung när Kevin föddes (skulle fylla 21) men nu när Anton föddes hade jag ju för sjutton fyllt 23 två dagar innan;) Var ju på gränsen till för gammal när jag väntade Kevvan att få gå på unga mammor. Men så mycket folk man lärt känna där alltså, vänner för livet helt klart!
Men i sommar får vi ses alla mammor med barn i stadsparken och leka. Det saknar man med vintern, mammaträffarna!


Söndagkväll

Var iväg en sväng till pojkarnas farmor och farfar på middag och massa lek och bus. Lukas fick en för tidig födelsedagspresent, vad det var kommer hållas hemligt för annars tolkas det väl bara på fel sätt :P
Anyway, Lukas har städat hela huset idag tills släkten kommer imorn. Jag och barnen har lekt så mycket vi orkat.

Nu börjar mitt gamla jobb ringa igen så är väl kanske på tiden att jag börjar jobba lite extra snart? Alltid kul när folk vill att man ska komma tillbaka igen. Skulle isåfall bli lite eftermiddagar/kvällar och helger. Men vill inte tvinga Anton att sluta amma så det får bli när han och jag känner oss mer redo att skiljas vissa stunder på dagen. Då får Lukas vara herren i huset och bestämma helt ensam över grabbarna:)

Men först ska vi ju åka upp till Sälen. Åh det ska bli så mys. Lära Kevvan åka skidor- gud vad jag längtar! Anton får hålla koll på brorsan ifrån sin pulka.

Tycker det är så häftigt att ha fler än ett barn, att kunna säga att mina barn är bröder. Att det är skapta av samma mamma och pappa, att vi har skapat två stycken barn- ett syskonpar. Tror barn mår bäst av att få syskon- Det är mina erfarenheter och mina åsikter.


Nehej nu har Kevin busat klart med Anton och det verkar vara matdags.


Men Jesus

En mammaledighet innebär inte att vara vaken med barnet 24/7 UTAN NÅGON HJÄLP!

En mammaledighet är som vilket annat jobb som helst förutom att man jobbar dygnet runt istället för bestämda tider. DYGNET RUNT TILLSAMMANS SOM ETT TEAM!

Det var exakt så jag skrev. Ska detta vara så fruktansvärt svårt för vissa att förstå? Inte för att vara den som är den men det kan väl inte vara så himla svårt att förstå denna text? Den är väl hur simpel som helst? Ville bara klargöra detta en gång för alla så sluta försök hitta mer fel nu för gillar ni inte bloggen- sluta läs den då.

Känner mig hyfsat töntig som ältar detta. Men tänker inte ta någon kritik av någon som vänder och vrider på mina ord för att få det att låta som att jag säger emot mig själv. Ger man sig in i leken får man leken tåla.

Magsjuka?

Ja, Johanna du läste rätt vi kommer snart in och terroriserar:) Då kan vi ses massor igen! Men ni är välkomna ut hit innan dess ju. Saknar ju er och alla andra som vi inte träffat på ett tag!

Kevin är nog magsjuk? Spydde rätt ut 2 gånger igårkväll. Det var andra gången i hela sitt liv som han spydde så han blev lika ledsen och rädd för sig själv som sist. Men inatt har det varit lugnt så det kan ju lika gärna varit något han åt igår, fast kan inte komma på vad det skulle kunna varit. Återstår att se idag ja. Anton är fortfarande lite halvdålig. Lite gnälligare än vanligt vilket betyder att han inte mår jättebra än. Vaknar hit och dit. Men vi går runt med honom så mycket han vill och försöker få Kevin att ligga och vila. Men han säger bara att han ska till doktorn, då säger vi att han kommer nog få ta spruta hos doktorn, då vill han inte dit längre :P

Imorgon fyller ju Lukas 24 och Kevin blir 2,5 år :) Det skiljer exakt 21,5 år mellan dom. Hoppas han blir nöjd med presenterna vi köpt åt honom. Vi är så fantasilösa att vi brukar köpa det man önskar sig till varandra;)


Ne nu vill vi bli friska så vi kan komma in till stan och leka igen med våra nära och kära. Saknar alla mammor med sina söta barn och alla mina egna tjejer:)


Utgångssugen

Blir jag allt när jag får höra hur mina damer vart ute på en runda var och varannan dag. Saknar alla mina tjejer. Men ni vet ju att jag kommer med ut så fort tiden är inne och det passar  mig och min familj :) På dopet ses vi iaf under mer anständiga förhållanden;)


Antons blivande godmor:) Sofia skyll dig själv det var du som skickade denna hemska bild på oss :P

Snart kommer vi kunna ses oftare med då vi blir statsare igen- JA ni läste rätt vi ska flytta igen. Men när vet vi inte ännu. Måste först sälja huset och sedan få en lägenhet antingen på norr eller öster.( lite krav måste man ha) Jag bosätter mig inte vart som helst! En 3a eller 4a har inte så stor betydelse, pojkarna kan ju dela rum! Vi får nöja oss med att barnens mormor, morfar, farmor och farfar har hus med stora tomter som barnen kan leka på.

Mammaledig.

Verkar som att vissa tog åt sig av det jag skrev sist fast det absolut inte var riktat till någon. Har läst om irriterande mammor i var och varannan blogg. Tycker bara synd om de som får göra större delen av arbetet jämt. Men bestämma hur man vill ha i ett förhållande kan ju ingen annan göra åt en. Självklart ska man dela lika på ansvaret! En mammaledighet innebär inte att vara vaken med barnet 24/7 utan någon hjälp. Därför är man i många förhållanden två vuxna. Men lika många lever ensam med barn, och de mammorna/papporna beundrar jag!  Jag har sagt det förut men det tål att upprepas, det är bättre att vara ensam i en ensamhet än att vara ensam i en tvåsamhet!

Ärligt talat så skiter jag faktiskt i hur föräldrar delar på ansvaret, det är som sagt upp till varje familj. Det känns liksom som too much information;) men att vissa pappor skulle kunna ta lite mer ansvar skulle nog inte skada, snarare vara nyttigt för barnet och pappan.

En i familjen måste oftast jobba för att tjäna pengar, det är väl inget konstigt med det? Sen om det är mamman eller pappan har ju inte så stor betydelse för det finns ju både mammaledighet och pappaledighet och det går ut på exakt samma sak, att ta hand om barnet när den andra jobbar. Men all annan ledig tid från jobbet kan det ju knappast vara den som är hemma med barnets ansvar att fylla upp tiden med allt vad det nu innebär. I våran familj är vi iaf 2 stycken då som delar på allt.

En mammaledighet är som vilket annat jobb som helst förutom att man jobbar dygnet runt istället för bestämda tider. Dygnet runt tillsammans som ett team.

Och jag säger det igen: Jag skulle inte vilja ha en pappa till mina barn som jämt är borta och gör annat. En som ligger och drar sig i sängen hela dagarna bara för att den inte har ett jobb att sköta. Men det är min åsikt.

Men vilken jädra tur att alla tänker olika;) Att de finns de mammorna som vill ta allt ansvar för barnen och tycker att det är sin uppgift och ingen annans.

Men jag skulle aldrig acceptera att min mammaledighet gick ut på att passa barnen 24/7. Så Lukas om du läser detta, du får allt ta och byta en blöja då och då även fast jag är hemma med rubriken mammaledig:P



Ansvar

Blir lika fundersam och förundrande när jag läser här och där. Denna gång gäller det alla pappor i familjer. Varje dag läser jag att "han har fortfarande inte kommit hem, trots att vi bestämde en tid" eller "han ligger kvar och sover fortfarande" eller "han drog iväg för att göra annat" bara för att nämna några! Varför får pappor i vissa familjer en sådan frihet medan mammorna får slita häcken av sig med barnen?
Ställ mer krav på era killar! Barnen är väl en gemensam "sak" om man säger så? Skulle aldrig gå med på att Lukas skulle ligga och sova till 12 varje helg eller att han efter jobbet åker iväg för att sen komma hem sent på kvällen var och varannan dag! Det blir sällan bråk mellan mig och Lukas angående vem som ska göra vad hemma eller med barnen. Det bara görs utan att vi behöver diskutera det! Jag anser att man delar på allt ansvar. Tror många blir chockade om jag säger att det är Lukas som varje natt har gått upp med Anton när han inte somnar om i sängen eller att det är han som oftast går runt med honom på kvällarna när han är trött och grinig. Vet att det finns fler sånna pappor men läser allt för ofta om mammor som är irriterade på papporna för att de inte får den hjälp de vill med barnen. Kan det verkligen vara så svårt att göra lite mer?

För man ska väl inte tycka att man har det lyxigt bara för att man har en sambo som hjälper till? Fast ibland känner jag mig bortskämd som har en sån bra pappa till mina pojkar!

 
Ingen behöver ta åt sig av detta för det är ingen kritik utan bara en konstaterande. Så nu gäller det för alla mammor att ge alla pappor en spark i häcken ;) Ni behöver lite avlastning ibland.

Anyway, frågade Lukas om han ville vara hemma med båda barnen om jag åkte in till stan någon dag. Han blev jättenervös och sa att han helst skulle slippa:P Argumenten var många, bla att han inte visste hur och när Anton ska äta eftersom han aldrig flaskmatats. Eller om båda skriker vad gör jag då? :) Vet att han skulle klara det galant men han behöver inte utsättas för den prövningen än:P Han tycker att Kevin är i en bra ålder att ta med överallt och det gör han så fort han får chansen. Och Kevin tycker om att hitta på saker med pappa!

Barnkliniken

Vi var inne idag en sväng till barnkliniken med Anton då det var den 5e dagen han hade feber. Han har inte vart sig själv på snart en en vecka. Hans små ögon har bara skrikit hjälp mig hela dagarna då han väl varit vaken, annars har han mest sovit och knappt ätit alls.  Blodproverna visade ingenting och hans snabbsänka var helt normal. Han hade drabbats av samma influensavirus som jag hade förra veckan. Skulle bli inlagda några dagar om han inte kom igång med maten igen. Men det verkar redan ha vänt till det bättre. Han är mycke gladare och har ätit bra några gånger redan!  Får se vart det tar vägen men än så länge verkar det positivt.

Vi ska vara hemma hela helgen och bli helt friska. Jag som vill åka och shoppa snart! Nu har vi varit dåliga alldeles på tok för länge med alldeles på tok för lite sömn;) Men det blir ju bättre- positiva familjen:)

På Måndag fyller Lukas. Vilket betyder kalas... och släkten... aaa typ...

Det ända positiva med att vara sjuk är att man har mindre aptit och därmed äter mindre:) Har redan gått ner några kilon och har planer på sisodär 7 kg till- minst.


Räknar med att bli sådär till sommaren, men vettefan om jag lyckas, håll era tummar lite för mej va ;)

Att det ska vara så rackarns svårt att gå ner efter det andra barnet!


Dåliga

Båda mammas prinsar är dåliga. Feber, hosta och förkylning. Ibland är det jobbigaste som finns gnälliga barn. Men vem är inte sur när man inte mår bra?

Vi har mycket på gång nu, men det får ni nog veta med tiden:) Vi längtar iaf båda 2. Det skulle passa oss mycket bättre helt enkelt.  Ska fixa lite nu medan båda barnen sover. Ska in till stan idag kl 4 då vovven ska friseras.


Han är minst lika bra som jag på att babbla i telefon:P


Åhh Tiden går så fort. Kan dom inte alltid vara såhär mini?



Jaha?

Igårkväll jag och pojkarna började bli bättre- alla 3 var feberfria så blir Lukas magsjuk, från vilkenstans då liksom? Hoppas för guds skull jag slipper det! Tror inte riktigt min kropp skulle orka med det nu. Tror iaf att mjölken rann till bra igen efter influensan *glaad e ja*

Måste bara berätta lite snabbt och kortfattat om en sak...
Igår var Lukas pappa inne hos Lukas bror och de satt och pratade om relationer och dittan och dattan. Då säger Lukas bror på skoj att Jeanette behöver ju aldrig jobba hon har ju Lukas som försörjer henne, och sen har hon ju er! Lukas pappa går då in till Lukas mamma och berättar de. Idag kom Lukas mamma hit en sväng och sätter sig i soffan med allvarlig blick och säger att hon måste säga en sak. Berättar då att hon har hört att Jag(!!!!) har sagt att "jag kommer aldrig behöva jobba för jag har ju Lukas som försörjer mig för han är så rik och hans föräldrar också"! Jag höll på att tappa hakan och visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Vilken normal människa säger ens så? Iallafall, jag och Lukas gjorde klart för henne att så var definitivt inte fallet och att jag gärna skulle jobba nu om ja fick. Har ju för sjutton tom jobbat mellan Kevin och Anton!  Så nu har Lukas ringt fram och tillbaka hela dagen för att reda ut detta. Men den ända vettiga förklaringen som finns är att det har blivit otroligt stora missuppfattningar. Fast om jag får säga det själv förstår jag inte riktigt hur man kan missuppfatta en sådan sak för att sedan få det till detta vad det just blev, det är för mig en gåta! Tycker iaf att man kan ta reda på fakta först och sen försöka förstå den på rätt sätt innan människor blir sårade för ingenting. Kommer nog aldrig få riktig rätsida på hur det kunde bli sådär, vad som sas och av vem osv, men en sak är säker, Jag kommer inte öppna munnen när jag känner att folk inte kommer förstå vad det är jag menar. Å Jag blir så trött!


Undra vad man får höra härnäst?!


På bättringsvägen

Har fått influensan! Hur i hela friden är det möjligt att just jag drabbas men ingen annan i denna omgivning?:P Vaknade igår av ännu en dag med feber. På natten hade den då stigt till 39,8! Jösses tänkte jag och tog några alvedon sen försökte somna om. Anton sov helkasst den natten eftersom jag var varm som ett element och han ligger nån centimeter från mig, hans ben rann nästan av svett;) tur att han bara sov i body!  Dagen rullade på med febern ihängandes. Vi skjutsade Kevin till mormor och morfar. Så skönt när man har folk i sin omgivning som ställer upp. Faktiskt inte alla som har det så kan jag tänka mig?!

Vi tittade på Lets Dance som äntligen skulle börja igen. Min vän Martin var med och dansade, vi röstade självklart på honom:) Hejja Martin!


Febern steg till över 40 grader och jag tyckte jättesynd om mig själv så jag gick och la mig. Till min stora förvåning var febern borta imorse, äntligen tänkte jag! Nu känner man ju sig som en hyfsat normal människa igen!


Har kommit på att jag troligtvis börjar plugga våren 2010. Blir socionomutbildningen är det tänkt. Måste självklart ta reda på mer fakta så man inte väljer helt fel linje :P


Ska amma Anton nu så mjölken förhoppningsvis strömmar till igen. Känns som den började sina nu när jag var sjuk. Då skulle jag bli jätteledsen om jag skulle vara tvungen att sluta amma pga det! Vi trivs ju så bra med att amma. Testade idag att ge honom lite urpumpad mjölk i nappflaska men han fattade inte ett dugg hur man skulle ta nappen, han bet och slickade bara på nappen. Men han var nöjd ändå :)


Sjukstugan!

Vaknade upp imorse med världens halsont. Tänkte att det går väl över.. men icke då! Idag får jag tycka synd om mig själv. 38,5 grader feber, migrän och halsont! Har tagit massa alvedon men det ger sig inte och får ju ta max 8 per dygn innan det skulle påverka lilla anton. Var själv hemma med barnen till 15.00 och det var ju sådär, har inte varit så här sjuk sen långt innan ja blev gravid med Anton. Ungarna har iaf varit hyfsat lugna, eller ja Ant säger ju inte så mycket men Kev är desto mer krävande med lek heela tiden, men jag överlevde tiden som ensamstående nästan hela dagen:P

Om jag fortfarande skulle vara sjuk i helgen får Kevin bo hos min mamma och pappa hela helgen om vi och han vill.

Nu ska jag ta en varm? kall? dusch! kall var tydligen bäst för att få ner febern men hallå ja fryser ju redan som en isbit! Står framför pelletskaminen och värmer baken och ryggen ibland ;)

Imorgon har jag ju tid hos bm för att få p-piller. Vill helst inte missa den tiden då det säkert skulle ta flera veckor innan jag skulle få en ny tid. Och Nej inga fler barn är planerade än på läänge ;) Vore ju lite halvdumt om något råkade hända som icke är planerat:P


Ne nu skah jag ta en paradis och hoppas det hjälper mot febern:)


Kevin i sitt rum som man får städa 100 gånger/dag, men han hjälper oftast till så snällt:)


smågnälligt!

Idag är det visst en sån dag. Humöret dalar upp och ner på lilleman. Storebror försöker imponera på lillebror hela tiden för att få honom på bättre humör. Snacka om att han är intresserad och följer honom vid varje rörelse- syskonkärlek. 

På fredag köper vi dopkort som kommer att skickas under helgen. Bättre sent än aldrigt, rihgt?:) Äsch det är faktiskt 3 veckor kvar till dopet!

Imorgon blir Anton 4 månader:) Ska man stressa sig in i smakperiodstiden då eller ska han fortfarande få vara en sån här liten minibebis som bara ammar? Minns att med Kevin var det ju ett jäkla hets med att testa både de ena och det andra. Känner att vi inte har lika bråttom denna gång. Han kommer nog hinna smaka det mesta tidigare än Kevvan ändå. Har hört att det finns risk att äldre syskon gärna delar med sig till de yngre av sina gottigheter;)


Nu gnäller Anton på mig..... Ne nu blev han skitarg.....


Vilken Dag!

Började ju bra... Vattenledningen hade fryst! Lagom kul sådär. Zack hade blivit dålig. Pep så fort man tog i honom och såg allmänt hängig ut. Ringde runt till alla stans veterinärer men inte en käft behagade att svara! De öppnade igen på Onsdag! Tänk om det var så med USÖ också att nej vi har långhelg och därmed stängt eller på julafton är alla avdelningar stängda inklusive akuten och förlossningen, hör av er imorgon igen! Som att djur skulle vara mindre viktiga? Äh detta ruttna system alltså. Anyway, Lukas åkte iväg med honom till Strömsholms djursjukhus ca 10 mil härifrån. Efter 5 timmars lång väntan fick Zack en undersökning. De visade sig att han hade fått diskbråck, troligtvis efter igår då han badade och sprang runt som en galning för att torka. Han kan inte hoppa upp i sängen eller soffan själv så han fick en spruta sen medicin som han ska äta i 10 dagar.. Han mår redan bättre :) 

Jag och pojkarna åkte hem till mamma och pappa där jag duschade medan min bror hade hand om grabbarna med lite assistans av pappa:) Sedan byggde det med järnvgen hela dagen medan Anton satt intresserat och tittade varvat med sina sovstunder:)

Äran att få vara gudföräldrar  till Anton blir denna gången min bror, som även är till Kevin, men det finns ingen bättre och mer passande så valet var inte svårt! Gudmor blir Sofia! En mycket bra människa som man kan lita på i alla väder. Men Sofia, försök inte sno Anton för oss nu även fast jag vet att du har planer på det :D Men du kan få låna honom ibland ;)

Föressten nu har vi vatten igen*jippi* och Lukas ska sätta in element i förrådet nu där vattenledningarna går och isolera dem.

Ne nu måste jag slita Anton från Tv:n och ge honom en liten slurk mat. Fast såg nu att han sitter och suger på snutten, det verkar ju gott?

Imorn är det röd dag och det innebär ledighet för Lukas, skönt! Får se imornbitti vem som är mest motiverad att gå upp med barnen och vem som allra helst vill ligga kvar och sova ;) Sen på  eftermiddagen är vi och Lukas föräldrar bjudna hem till mina föräldrar på smörgåstårta, Gott!


Kan det bli mysigare?:)

Sovande barn är sött!


1 Januari

Nyårsafton var mycket trevlig. Några vuxna och betydligt fler barn;) Åt jättegod förätt, huvudrätt och efterrätt:) De äldre barnen busade i några timmar innan de slocknade. De mindre barnen sov, åt och gnällde. Emellan det var dem rätt glada :) Kvart över elva vaknade Kevin och var vaken över det nya året. Han tyckte om raketerna. Det skålades i pommac för oss lite nyktrare och champange för de lite mer alkoholiserade. Jag fick vara chafför igår då Lukas drack öl större delen av kvällen. Men det gjorde mej inget eftersom jag ändå inte kan dricka nåt så vi behöver aldrig bråka om vem som ska dricka och vem som ska köra. Inte än iaf ;)

Vi bestämde iaf att om några månader ska vi alla ha barnvakt och gå ut på krogen! Ser fram emot det!

Glömde såklart kameran igår så det blev inga bilder från igår men det kanske var lika bra det:) Lyckat nyår iaf måste jag säga.
Lägger in en söt bild på bröderna iaf- Mina Pojkar!

Skulle kunna äta upp er godingar!

RSS 2.0