Många bollar i luften nu!

Har börjat jobba lite smått nu. Känns otroligt roligt att göra något jag verkligen tycker om, jobba med barn, vad kan vara mer givande egentligen! Trivs som fisken och arbetskamraterna är toppen. jobbade hela helgen och ska jobba denna med. Lukas ska ner till Göteborg på Lördag och köpa ännu ett akvarium? Det är hans tredje sen vi flyttade hit. Det bästa är inte bra nog:-) Mormor och morfar ska ta hand om våra juveler då.

Inskolningen med Anton går långt över förväntan. Han är glad och leker med de andra barnen och tom fröknarna får bära på honom fast jag är i närheten, det är en stort framsteg:-) Han gör sig förstådd och säger ifrån. Det enda han tycker är knepigt är att han inte får springa runt och äta kaka utan är strängeligen tvungen att sitta still när han ska mumsa på ett rån eller macka.

 Jag har även sagt till att de får säga ifrån när han gör något som han inte ska som tex kan vara skadligt för honom själv, klättra, springa med vassa saker i händerna osv. ( han har ju erfarenhet av 4 stygn sen tidigare) precis som vi gör hemma. Vi är hårda men rättvisa för deras eget bästa. Fina uppfostrade barn har vi strävat efter sen Kevin föddes. Där har vi lyckats till max. Även denna gång har vi exakt samma inställning! Då är det bra att vi som föräldrar och dagisfröknarna strävar åt samma håll. Å vad jag tycker om barnens dagis! 

Stygnen på lilleman togs föresten idag. Han skrek i ren panik för det var nog obehagligt att ha någon pillandes så nära inpå. Den ena sköterskan såg inte ens stygnen och frågade hur många det var? Den andra undrade om han ens andades när han skrek som värst! Herregud säger jag bara. Nu vill vi ha in yngre, piggare människor i vården! Anton är iallafall på banan igen:-)

Danslekis har kört igång igen. Nu går Kevin med barn från 4 år eftersom han dansat i den allra minsta gruppen tidigare. Han trivdes även denna gång på dansgolvet med danspjucksen på.

Nu är det snart dags för en liten visit på dagis igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0